Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 49
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.01.23
Expedia.com
USD 48
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.02.23
Agoda.com
USD 41
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.01.23
PricelineUSD 47
Hotels.comUSD 48
TravelocityUSD 48
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (467)
Filtrer anmeldelser
467 resultater
Vurdering fra reisende
202
189
52
16
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
202
189
52
16
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 467 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Koselige rom, til tross for knirkende senger og kirkeklokker. Endel støy ut mot gaten tidlig på natten, mot bakgården mest støy tidlig morgen. Men kan ikke vente annet med den gode beliggenheten. Rengjøring av rom daglig er positivt.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Annemor39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anna K, Kierownik på Holland House Residence Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. november 2018
Google-oversetting

Dear Annemor, Thank you for your stay in Holland House Residence and leaving your opinion which is extreme valuable for us. We are glad that you appreciated our cozy room and work of our cleaning staff. We hope to have you as a guest in our hotel in the future. Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2018

Hotellet ligger sentralt i med front mot endel støyende resturanter i nærheten. Resepsjonen i 2. Etasje. Hyggelig betjening og godt renhold. Frokosten var bra. Vi ville ha rom mot baksiden,hvor det var lite støy og kaldere rom,da hotellet ikke har klimaanlegg. Rommene er store og hadde bra standard på bad/dusj/toalett. Store safetybokser og minikjøleskap på rommene.

Romtips: Velg gjerne rom i 3. Eller 4. Etasje vendt mot baksiden,dersom du ønsker kjøligere rom og mindre støy.
Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Terje F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anna K, Kierownik på Holland House Residence Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2018
Google-oversetting

Dear Terje, thank you for chooseing Holland house Residence for your stay in Gdansk. Reading your review we get the impression that you were satisfied with our service, room, breakfast offer and the hotel location, but unfortunately it is not equivalent with your rating. We warmly invite you to visit us again in the nearest future. Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. mai 2018 via mobile enheter

Hotellet har fin beliggenhet midt i gamlebyen med gågater, restaurant etc. rett utenfor døra. Hotellet beskriver seg selv som 4-stjerners. Det er ikke riktig. På plussiden er rommene store, betjeningen er høflig, og det er en fin uteservering utenfor. Men det er en rekke ting som svikter eller mangler for å kalle dette 4-stjerners. Prisene på overnatting og mat var relativt høye, men står ikke i forhold til hva man får.

Det mangler for eksempel airconditioning eller i det minste et lufteanlegg på rommet. Den eneste muligheten for lufting er å åpne vinduet; men det hjelper jo lite når det er varmt ute. Dessuten var det mye støy utenfor hotellet, så det var ikke greit å ha vinduet åpent; gågate med mye folk, kirkeklokker som slår hver time og intens fuglesang fra kl. 04 hver morgen.

Madrassen i sengen var super-myk, som å legge seg i skumgummi. Den virket veldig slitt.

Det var svært dårlig trykk i dusjen; såpass dårlig at man ikke får skylt ut shampoo i håret. Det var en kombinert badekar/dusjløsning, og badekaret var skittent.

Jeg valgte å sove lenge den ene morgenen, og hadde da et «ikke forstyrr»-skilt på døra til ca. kl. 12. Da jeg kom tilbake senere på ettermiddagen, var rommet ikke rengjort. Rommet ble rengjort på vanlig måte dagen etter, men de hadde da glemt å fylle på te og kaffe som finnes sammen med en vannkoker på rommet.

TVen hadde et 10-talls ukjente TV-kanaler, for det meste polske kanaler, og for eksempel ingen internasjonale nyhetskanaler. Alle programmer var dubbet til polsk.

Det var dårlig belysning over alt, og særlig på badet. Det er da vanskelig f.eks. å barbere seg fordi man ikke ser hva man gjør.

Ingen store feil og mangler altså, men mange småting som ikke er bra og for høye priser.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Comfort_cruiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anna K, Kierownik på Holland House Residence Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2018
Google-oversetting

Dear Guest, thank you for your honest opinion. I am therefore extremely sorry that we did not met your expectations. We appreciate every comment as well possitive and negative ones, it helps us icrease quality of our services. We are aware that the lack of air conditioning during the summer is uncomfortable that is why we are going to install it during renovation. For this moment we provide fan in the rooms. For most of our guest Holland House location is big advantage, despite the noises caused by city life. Thank you for all your remarks, we will bear in mind what you mentioned and we will do our best to improve comfort of our guests. I hope that you will take our hotel under consideration in the future. Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter

Var ikke klar over da jeg bestilte dette hotellet at det lå i et festområde. Det var musikk støy fra gatene til kl. Halv fem om natten og en kirkeklokke som slår hver time hele døgnet. Det er ikke aircondition så man kunne ikke lukke vinduene for da ble det for varmt. Veldig knirkete senger. Bra frokost og ellers fine rom. Kommer ikke tilbake til dette hotellet ved nytt besøk i gdansk.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Julie_travel123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anna K, Kierownik på Holland House Residence Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2018
Google-oversetting

Dear Julie, thank you for choosing our hotel and your review. We are glad that you liked our rooms and enjoyed breakfasts offer. At the same time we are sorry that not all aspects were to your fullest satisfaction. We are aware that the lack of air conditioning during the summer is uncomfortable that is why we are going to install it during renovation. For this moment we provide fan in the rooms. Your comment is very valuable to us and we hope that you will take Holland House Residence under consideration for your next stay in Gdańsk. Warm regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2018 via mobile enheter

Vil anbefale dette hotellet i gamlebyen! Koselig og lunt. Bra beliggenhet. Wifi fungerer som den skal, ryddige og fine hotellrom, fantastisk rengjøring! Ikke minst billig får det ikke bedre enn det!

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, odad2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anna K, Kierownik på Holland House Residence Old Town, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2018
Google-oversetting

Dear Oda, Thank you for visiting Holland House Residence and for such a possitive review. I am delighted to hear, that you appreciate work of our chambermaids. We are happy that our hotel central localisation, unique room design, wifi conection make you stay in Holland House Residence really comfortable. We hope that it means that you will visit us again! Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser