Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt med uteservering i sola”
Anmeldelse av Restaurant Filharmonia

Restaurant Filharmonia
Vurdert som nr. 303 av 782 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 4 - USD 17
Kjøkken: Europeisk, Polsk, Fusion
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Vakker utsikt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 17. februar 2019 via mobile enheter

Besøkte restaurantens uteservering i helga. Det var strålende sol, så kunne nyte et par øl til noe som lignet vårstemning. Fin utsikt over elva og byen.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Filharmonia, Kierownik på Restaurant Filharmonia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2019
Google-oversetting


Thank you for the great review. We are glad that you spent time with us. We cordially invite you on your next visit to Gdansk.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (201)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 201 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte en smaksmeny, men dette var virkelig ingen smaksmeny, men heller smakløst. Dårlig service, triste lokaler og en dårlig opplevelse.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, TarjeiC1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Filharmonia, Kierownik på Restaurant Filharmonia, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mars 2019
Google-oversetting


Thank you for your opinion. We are sorry that you had a bad experience during dinner. It is difficult for us to explain what really caused everything. We can only apologize and assure us that we try to eliminate mistakes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

Kald mat og varm vin oppsummerer stedet. Det er ikke det at servitøren vi fikk var direkte fiendtlige, men det var jaggu ikke lagt unna heller. Anbefales om du hater livet.

Dato for besøk: august 2017
Takk, toomli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Topp service. Svært god mat. Gåse lår, lammeskank og langtidsstekt biff falt i smak. Forseggjort og lekkert. Barna fikk hjemmelagede kylling nuggets.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Frank Ø
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2017 via mobile enheter

Servicen på et lavmål, ikke bra mat heller. Koster mye mer enn det smaker.
Fin beliggenhet, men ingen lys tent ved bordene utendørs.
Jeg vil ikke anbefale noen å spise middag her.

Dato for besøk: september 2017
Takk, torsteinf182
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Filharmonia, så også på

Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Restaurant Filharmonia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din