Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Paulina J
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. aug. 2020
Dato for oppholdet: august 2020
5,0 av 5 boblerVerdi
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Fama Residence, Guest Services / Front OfficeFama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 3. sep. 2020
Dear Paulina,
We appreciate you taking the time to write a review regarding your recent stay with us. We are so delighted to hear that you were satisfied with your stay at our hotel and we hope to welcome you back soon.

Best regards, Fama Residence Team, Emilia
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 1 571
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 571
0.2 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
room
kr 1 500
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 500
0.0 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 463
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 463
0.7 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 1 662
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 662
0.8 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 448
kr 1 365
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 365
0.8 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Pool
kr 1 667
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Radissonhotels.com
    kr 1 667
0.6 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 1 494
  • Expedia.com
    kr 1 612
0.4 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 1 441
  • Expedia.com
    kr 1 565
0.7 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 1 861
  • Expedia.com
    kr 2 106
0.6 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • Lol.travel
    kr 1 501
  • Expedia.com
    kr 1 624
0.8 km fra Fama Residence Old Town Gdańsk
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Gdansk
Anmeldelser (134)
Filtrer anmeldelser
134 resultater
Vurdering fra reisende
106
23
5
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
106
23
5
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 134 anmeldelser
Anmeldt 28. februar 2020

Hyggelig og behjelpelig betjening. Rommet var rent og moderne. Rommet ligger i en gågate, men det ble ikke et problem. Beliggenheten var helt perfekt, kort avstand til det meste! Frokosten var enkel, men god. Kan absolutt anbefales!

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, michellemnmnkjkj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexander Lipkowski, Właściciel på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. februar 2020

Det er deilig å lese så gode anmeldelser! Tusen takk og velkommen til å besøke oss igjen! Med vennlig hilsen, Fama Residence, Jakub

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020

Dette hotellet var kjempe koselig. Fine, rene rom. De hadde lagt frem ørepropper på rommet, da det er midt i gågata og støy. Ingen problem for oss, kjempe sentralt å fint. Lå både resturant, butikker og stort kjøpesenter bare 5 min gåtur unna. Kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stina0000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camper03569816216, Receptionist på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2020
Google-oversetting

Dear Stina0000,

Thank you very much for staying with us and taking the time to write a review regarding your recent stay. We are very glad that your stay was successful and that you liked our location. We will be delightet having a chance to welcome you again at Fama Residence.

Kind Regards,
Fama Residence Team
Emilia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2019 via mobile enheter

Et fint hotell med fine rom, beliggenhet var helt toppers. Servicen blant de som jobbet her var ikke noe å pirke på. I forhold til prisen var dette veldig fint, og kan dermed anbefales til andre. Tross folkemengden ute i gaten hører man svært lite inn på rommet.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, VVkennethm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camper03569816216, Receptionist på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2019
Google-oversetting

Dear VVkennethm,
Thank you very much for staying at Fama Residence and your positive opinion! We are glad that your stay was successful and we hope you visit us again in the future.

Best regards, Fama Residence, Emilia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2019

Mottatt med god service, flott rent og innbydende rom, god frokost og beliggenhet 1 min fra julemarked. Beliggenheten er nær alt som kan oppleves og buss og tog er ikke vanskelig å finne frem til, rett å slett STRÅLENDE fornøyd😁👍

Romtips: 3 etasje med god utsikt over hovedgaten
Dato for oppholdet: desember 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, Thomas T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camper03569816216, Receptionist på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2019
Google-oversetting

Dear Mr. Thomas T
Thank you very much for staying at Fama Residence and your positive opinion! We are glad that you stay was successful. We are also happy that you liked our location in heart of Gdańsk.
We hope you visit us again in the future.

Best regards, Fama Residence Team, Emilia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019

Det går neppe an å bo mer sentralt enn på Fama Residence. Dluga, byens beste gågate som nærmeste nabo! Kun noen meter fra den berømte byporten "Golden Gate" og julemarkedet. Knallstilig pub i kjelleren, og en restaurant som overrasket med god mat og god drikke. Legger vi til en serviceminded sjef for hotellet, ja, da har vi fått med det meste!

Romtips: Bbe gjerne om et rom ut mot gata, da føler du byens puls!
Dato for oppholdet: november 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Per H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Camper03569816216, Receptionist på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2019
Google-oversetting

Thank you very much for staying at Fama Residence and your positive opinion! We are glad that you stay was successful. We are also happy that you liked our location, the pub and restaurant. We hope to host you again in the future. Best regards, Fama Residence Team, Emilia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser