Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 70
Vis tilbud
Expedia.comUSD 70
Hotels.comUSD 70
PricelineUSD 70
Agoda.comUSD 70
eDreamsUSD 70
CheapTicketsUSD 70
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (86)
Filtrer anmeldelser
86 resultater
Vurdering fra reisende
73
11
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
73
11
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 86 anmeldelser
Anmeldt 28. februar 2020

Hyggelig og behjelpelig betjening. Rommet var rent og moderne. Rommet ligger i en gågate, men det ble ikke et problem. Beliggenheten var helt perfekt, kort avstand til det meste! Frokosten var enkel, men god. Kan absolutt anbefales!

Dato for oppholdet: februar 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, michellemnmnkjkj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Alexander Lipkowski, Właściciel på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. februar 2020

Det er deilig å lese så gode anmeldelser! Tusen takk og velkommen til å besøke oss igjen! Med vennlig hilsen, Fama Residence, Jakub

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2020

Dette hotellet var kjempe koselig. Fine, rene rom. De hadde lagt frem ørepropper på rommet, da det er midt i gågata og støy. Ingen problem for oss, kjempe sentralt å fint. Lå både resturant, butikker og stort kjøpesenter bare 5 min gåtur unna. Kan virkelig anbefales.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stina0000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camper03569816216, Receptionist på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2020
Google-oversetting

Dear Stina0000,

Thank you very much for staying with us and taking the time to write a review regarding your recent stay. We are very glad that your stay was successful and that you liked our location. We will be delightet having a chance to welcome you again at Fama Residence.

Kind Regards,
Fama Residence Team
Emilia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2019 via mobile enheter

Et fint hotell med fine rom, beliggenhet var helt toppers. Servicen blant de som jobbet her var ikke noe å pirke på. I forhold til prisen var dette veldig fint, og kan dermed anbefales til andre. Tross folkemengden ute i gaten hører man svært lite inn på rommet.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, VVkennethm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camper03569816216, Receptionist på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2019
Google-oversetting

Dear VVkennethm,
Thank you very much for staying at Fama Residence and your positive opinion! We are glad that your stay was successful and we hope you visit us again in the future.

Best regards, Fama Residence, Emilia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2019

Mottatt med god service, flott rent og innbydende rom, god frokost og beliggenhet 1 min fra julemarked. Beliggenheten er nær alt som kan oppleves og buss og tog er ikke vanskelig å finne frem til, rett å slett STRÅLENDE fornøyd

Romtips: 3 etasje med god utsikt over hovedgaten
Dato for oppholdet: desember 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, Thomas T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camper03569816216, Receptionist på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2019
Google-oversetting

Dear Mr. Thomas T
Thank you very much for staying at Fama Residence and your positive opinion! We are glad that you stay was successful. We are also happy that you liked our location in heart of Gdańsk.
We hope you visit us again in the future.

Best regards, Fama Residence Team, Emilia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2019

Det går neppe an å bo mer sentralt enn på Fama Residence. Dluga, byens beste gågate som nærmeste nabo! Kun noen meter fra den berømte byporten "Golden Gate" og julemarkedet. Knallstilig pub i kjelleren, og en restaurant som overrasket med god mat og god drikke. Legger vi til en serviceminded sjef for hotellet, ja, da har vi fått med det meste!

Romtips: Bbe gjerne om et rom ut mot gata, da føler du byens puls!
Dato for oppholdet: november 2019
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, PerH513
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Camper03569816216, Receptionist på Fama Residence Old Town Gdańsk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. desember 2019
Google-oversetting

Thank you very much for staying at Fama Residence and your positive opinion! We are glad that you stay was successful. We are also happy that you liked our location, the pub and restaurant. We hope to host you again in the future. Best regards, Fama Residence Team, Emilia

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser