“Magisk mat! ”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk pasta! Jeg spiste trøffel pasta og mannen sjømat pasta. Begge deler smakte helt nydelig. Vi hadde også en helt nydelig bruschetta til forrett. Den også var en av de beste jeg har spist! Anbefales et besøk hit!

2  Takk, MarianneK-B
908tomaszj, Kierownik på Fellini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Dear Marianne,
Thank you for your great review. hope to see you again during your next visit to Gdańśk.
Best regards,
Team of Fellini Restaurant :)

Anmeldt 7. mars 2020

Vi besøkte restauranten to ganger på vårt besøk i Gdansk, rett og slett fordi maten er fantastisk for oss som er glad i pasta. Hjemmelaget, med tilpasset tilbehør etter ønske. God vin til maten og upåklagelig service. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2020
Takk, ingridmK3428UT
908tomaszj, Dyrektor generalny på Fellini, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2020

Hello,
Thank you for your great review. We are more than glad that you were satisfied with both: food and service.
Hope to see you again during your next trip to Gdańsk.
All the best,
Fellini Restauran team :)

Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Bare et middagsbesøk i Gdansk? Da må du spise her. Menyen varierer med råvarene. Spiste forrett og middag, ikke plass til dessert... Du får små retter mellom de andre rettene. Nydelig anrettet og smakfull mat. Rause porsjoner. Spiste både pasta og fisk. God utvalg vin, spør om hjelp til å få en som passer. Oppmerksomme og dyktige servitører, som snakker godt engelsk. Restauranten ligger ved elva, rett ved Hilton. Bestill bord. Forrett, middag og vin til 2 personer kostet 1000 kr. Uten vin - halve prisen.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 208idal

Dear Ida,
Thank you for such a nice recommendation. We are more than glad that you enjoed both: food and service.
Hope to see you during your next visit to Gdańsk.
Best regards,
Fellini Restaurant team

Anmeldt 19. januar 2020

Var her å spiste siste dagen vi var her i Gdansk og angret på att vi ikke hadde vært her før. Flott plass, med nydelig mat. En av di bedre plassene vi har vært på. Servicen var eksemplarisk og utrulig flott og hyggelig servitør som tok godt vare på oss! Vi kommer gjerne tilbake hit!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 39thereseh

Dear Therese,
Thank you for yor review. We are glad that you have spent nice time with us.
Hope to see you again,
Fellini Restaurant team :)

Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

Vi prøvde å få bord her men alt opptatt så denne må forhåndsbestilles. Var innom der og det så veldig koselig og ordentlig ut

Dato for besøk: desember 2019
Takk, solihodet

Hello,
Please book a table if you want be sure that the table will be ready for you.
Hope to see you in the future,
Fellini Restaurant team

Reisende som så på Fellini, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Fellini? Del dine erfaringer!