Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 135
Vis tilbud
Expedia.com
USD 137
Vis tilbud
Trip.com
USD 137
USD 118
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Hotels.comUSD 137
PricelineUSD 135
TravelocityUSD 137
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 240)
Filtrer anmeldelser
2 240 resultater
Vurdering fra reisende
1 435
603
140
36
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 435
603
140
36
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2934 av 2 240 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var en meget hyggelig opplevelse fra start til slutt. Hotellet lå veldig sentralt til og hotellet var selvfølgelig behjelpelige om vi trengte taxi. Vi var flere par som var en langhelg der. Hotellet var flott (estetisk) og fine rom. Deilig med velfylte barskap! I tillegg var det de aller fleste på hotellet veldig hyggelig, var litt uheldig med ei i skybaren! Alt i alt, tipp topp!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, LeoMidtdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, General Manager på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Kjære Leo L,

Det er en glede å lese din mening. Tusen takk for dine hyggelige ord. Vi vet at det komfortable rommet med en stor seng er det viktigste. Takk for at du setter pris på våre ansatte - det er veldig viktig for oss. Vær også oppmerksom på at kokken vant den prestisjefylte prisen "Chef of Tomorrow" av Gault & Millau - Jeg anbefaler deg å prøve også middag i Mercato Restaurant - er verdt det!
Jeg håper du kommer tilbake.
Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear Leo L,

It is a pleasure to read your opinion. Thank you very much for your kind words. We know that comfortable room with a large bed is the most important. Thank you for appreciating our staff - it is very important to us. Please also be informed that our chef won the prestigious prize “Chef of Tomorrow” by Gault & Millau – I recommend you to try also dinner in Mercato Restaurant - is worth it!
I hope you will come back.
Kind regards,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempefornøyd med oppholdet på Hilton Gdansk. Stort dobbeltrom (vi var to voksne og et barn) med utsikt over elva. Super beliggenhet. Hyggelige ansatte i SPA-avdelingen og i resepsjonen. Nydelig frokost. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Camper72034
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, General Manager på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

Kjære Eirin,

tusen takk for at du tok deg tid. Jeg er glad for at ditt siste opphold var behagelig. Du skrev at du likte vår frokost - jeg kan anbefale deg også å besøke vår restaurant Mercato. Vet du at det er en av de beste restaurantene i hele landet? Jeg håper du kommer tilbake.

Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear Eirin,

thank you so much for taking your time. I am glad that your recent stay was comfortable. You wrote that you liked our breakfast - I can recommend you also visit our restaurant Mercato. Do you know that is one of the best restaurants in the whole country? I hope you will come back.

Kind regards,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Fikk tilbud om oppgradering av rommet. Vi beholdt det opprinnelige, med utsikt over elven. Flott rom. Resepsjonen bestille spa og restauranter for oss etter vårt ønske. Meget god service. Greit basseng og en flott bar i toppetasjen med uteområde! Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 521runel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, General Manager på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Kjære Rune,

Jeg håper at du får muligheten til å komme til Gdańsk igjen. Takk for at du deler din mening. Jeg er glad for at du likte elven. Og hadde du muligheten til å spise på Mercato-restauranten? Jeg er overbevist om at du vil bli glad. Jeg vil anbefale det.

Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear Rune,

I hope that you will have the opportunity to come to Gdańsk again. Thank you for sharing your opinion. I am glad that you enjoyed the view of the river. And did you have the opportunity to eat at the Mercato restaurant? I am convinced that you will be delighted. I would recommend it.

Sincerely,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018

Dette er et nytt fint hotell med super beliggenhet i Gdansk. Det har en flott takterrasse med bar og solsenger. SPA-behandlingen var deilig og billig. Frokosten hadde riklig utvalg med noe for enhver smak. Rommene var store og med fin utsikt over byen.

Romtips: Be om utsikt over elven
Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, tonjeniel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, General Manager på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018
Google-oversetting

Kjære Tonje N,

tusen takk for at du tok deg tid. Jeg er glad for at ditt siste opphold var behagelig. Du skrev at du likte vår frokost - jeg kan anbefale deg også å besøke vår restaurant Mercato. Vet du at det er en av de beste restaurantene i hele landet? Jeg håper du kommer tilbake og en gang til besøker High5-baren.

Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear Tonje N,

thank you so much for taking your time. I am glad that your recent stay was comfortable. You wrote that you liked our breakfast - I can recommend you also visit our restaurant Mercato. Do you know that is one of the best restaurants in the whole country? I hope you will come back and one more time visit the High5 bar.

Kind regards,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Hotellet har en utmerket beliggenhet, god frokost og god standard på rommene.
Om jeg var ansvarlig på hotellet hadde jeg tatt tak i følgende: Vi blir møtt av ivrig selger i resepsjonen som var veldig interessert i å «oppgradere» oss til Presidentsuiten! Han forsøkte hardnakket å selge oss opp til hva han mente var en meget god pris. Mellomlegget tilsvarte en 230% økning av prisen vi hadde avtalt. Da vi høflig takket nei, mente han en Junior suite var bedre. Denne ble utførlig presentert som et bedre alternativ enn det vi hadde booket. Dette syntes jeg var unødvendig mye hassle for å sjekke inn. Vi endte til slutt opp med å få rommet vi hadde booket. Det var i tredje etasje ut mot bussparkeringen på baksiden. Første natten (vi er har fortsatt to dager igjen) sov vi med vinduet åpent. Men det var så mye støy fra busser som gikk på tomgang at det måtte lukkes i løpet av natten.

Vi syntes også sengene er i det hardeste laget, men det er vel en smakssak. Hadde vært fint om man kunne fått tilbud om en ekstra overmadrass.
Håper på mindre støy fra bussparkeringen de to siste nettene.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, christiano805
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, General Manager på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018
Google-oversetting

Kjære kristne,

Takk for at du vil dele din mening på Hilton Gdańsk. Jeg er glad for at vi hadde gleden av å ønske deg velkommen. Vær oppmerksom på at vi tilbyr en oppgradering bare for din komfort. Som et lag gjør vi alt for å få våre gjester til å føle seg spesielle. Jeg håper at de gode minner fra oppholdet ditt på Hilton Gdańsk snart vil få deg til å komme tilbake til oss.
Din kjære,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear Christian,

Thank you that you would like to share your opinion on Hilton Gdańsk. I am glad that we had the pleasure to welcome you. Please be informed that we offer an upgrade only for your comfort. As a team, we do everything to make our guests feel special. I hope that the good memories of your stay at the Hilton Gdańsk will soon make you come back to us.
Yours faithfully,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser