Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 132
Vis tilbud
Hotels.com
FindHotel
USD 211
USD 119
Vis tilbud
Travelocity
Orbitz.com
Lol.travelUSD 211
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 240)
Filtrer anmeldelser
2 240 resultater
Vurdering fra reisende
1 435
603
140
36
26
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 435
603
140
36
26
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 2 240 anmeldelser
Anmeldt 29. november 2018 via mobile enheter

Svært bra! Reint og stooore rom!! Svært behjelpelige i resepsjonen bærer baggasje opp på rom og ut til taxi- meget bra! Fint spa Og kul toppetasje pubSvært sentralt ! Velger dette hotellet gjerne igjen

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Liemid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, Dyrektor generalny på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2019
Google-oversetting

Kjære Liemid,

Det er en stor glede å lese din mening. Tusen takk for dine hyggelige ord. Vi vet at et komfortabelt rom med en stor seng er det viktigste. Jeg er glad for at du likte oppholdet. Vær også oppmerksom på at kokken vår vant den prestisjefylte prisen "Chef of Tomorrow" - Jeg anbefaler deg å prøve også middag i Mercato Restaurant - er verdt det! Jeg håper du kommer tilbake.

Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear Liemid,

It is a real pleasure to read your opinion. Thank you very much for your kind words. We know that a comfortable room with a large bed is the most important. I am glad that you enjoyed our stay. Please also be informed that our chef won the prestigious prize “Chef of Tomorrow” – I recommend you to try also dinner in Mercato Restaurant - is worth it! I hope you will come back.

Kind regards,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2018

vi kommer tilbake gang på gang da dette er det beste hotellet i byen,man får alltid sine HH fordeler uten å be om det,oppgradering og nydelig frokost,sist hadde min gode kollega bursdag og de disket opp med den ene overraskelsen etter den andre,utolig!har aldri noe og klage på og vi er 2 damer som nok er litt bortskjemt så det er inponerende når vi ikke finner noe og sette fingeren på!

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, xtrucker84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, Dyrektor generalny på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. mai 2019
Google-oversetting

Kjære xtrucker84,

Tusen takk for disse hyggelige ordene. Jeg er glad for at du nevnte så mange fordeler med Hilton Gdańsk hotellet. Jeg håper at du ønsker å komme igjen, og for eksempel besøke vår Mercato-restaurant, som har blitt verdsatt av restaurantguiden Gault & Millau, eller ta en drink på High5-baren i femte etasje. Jeg inviterer deg igjen, og jeg garanterer at vi vil gjøre vårt beste for at du skal føle deg komfortabel og luksuriøs igjen.

Med vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear xtrucker84,

Thank you very much for these kind words. I am glad that you mentioned so many advantages of the Hilton Gdańsk hotel. I hope that you would like to come again and, for example, visit our Mercato restaurant, which has been appreciated by the Gault & Millau restaurant guide or have a drink at the High5 bar on the fifth floor. I invite you again and I guarantee that we will do our best to make you feel comfortable and luxurious again.

Yours sincerely,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var en meget hyggelig opplevelse fra start til slutt. Hotellet lå veldig sentralt til og hotellet var selvfølgelig behjelpelige om vi trengte taxi. Vi var flere par som var en langhelg der. Hotellet var flott (estetisk) og fine rom. Deilig med velfylte barskap! I tillegg var det de aller fleste på hotellet veldig hyggelig, var litt uheldig med ei i skybaren! Alt i alt, tipp topp!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, LeoMidtdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, General Manager på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Kjære Leo L,

Det er en glede å lese din mening. Tusen takk for dine hyggelige ord. Vi vet at det komfortable rommet med en stor seng er det viktigste. Takk for at du setter pris på våre ansatte - det er veldig viktig for oss. Vær også oppmerksom på at kokken vant den prestisjefylte prisen "Chef of Tomorrow" av Gault & Millau - Jeg anbefaler deg å prøve også middag i Mercato Restaurant - er verdt det!
Jeg håper du kommer tilbake.
Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear Leo L,

It is a pleasure to read your opinion. Thank you very much for your kind words. We know that comfortable room with a large bed is the most important. Thank you for appreciating our staff - it is very important to us. Please also be informed that our chef won the prestigious prize “Chef of Tomorrow” by Gault & Millau – I recommend you to try also dinner in Mercato Restaurant - is worth it!
I hope you will come back.
Kind regards,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Kjempefornøyd med oppholdet på Hilton Gdansk. Stort dobbeltrom (vi var to voksne og et barn) med utsikt over elva. Super beliggenhet. Hyggelige ansatte i SPA-avdelingen og i resepsjonen. Nydelig frokost. Kommer gjerne igjen

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Camper72034
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, General Manager på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

Kjære Eirin,

tusen takk for at du tok deg tid. Jeg er glad for at ditt siste opphold var behagelig. Du skrev at du likte vår frokost - jeg kan anbefale deg også å besøke vår restaurant Mercato. Vet du at det er en av de beste restaurantene i hele landet? Jeg håper du kommer tilbake.

Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear Eirin,

thank you so much for taking your time. I am glad that your recent stay was comfortable. You wrote that you liked our breakfast - I can recommend you also visit our restaurant Mercato. Do you know that is one of the best restaurants in the whole country? I hope you will come back.

Kind regards,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Fikk tilbud om oppgradering av rommet. Vi beholdt det opprinnelige, med utsikt over elven. Flott rom. Resepsjonen bestille spa og restauranter for oss etter vårt ønske. Meget god service. Greit basseng og en flott bar i toppetasjen med uteområde! Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 521runel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, General Manager på Hilton Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Kjære Rune,

Jeg håper at du får muligheten til å komme til Gdańsk igjen. Takk for at du deler din mening. Jeg er glad for at du likte elven. Og hadde du muligheten til å spise på Mercato-restauranten? Jeg er overbevist om at du vil bli glad. Jeg vil anbefale det.

Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear Rune,

I hope that you will have the opportunity to come to Gdańsk again. Thank you for sharing your opinion. I am glad that you enjoyed the view of the river. And did you have the opportunity to eat at the Mercato restaurant? I am convinced that you will be delighted. I would recommend it.

Sincerely,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser