Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God napolitansk pizza og hyggelig stemning”
Anmeldelse av OSTRO.

OSTRO.
Vurdert som nr. 13 av 988 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 10
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. august 2021 via mobile enheter

Liker du pizza og er i Gdansk, synes jeg du skal stikke hit! Koselig sted med god napolitansk pizza og hyggelige medarbeidere. Kan anbefale trøffelpizzaen, som er en av de bedre jeg har spist Meget hyggelige priser trekker også opp helhetskarakteren. Eneste minus er at vi måtte sitte i bakgården, den var forsåvidt fin, men manglet litt tak da det regnet. Og stedet har bare ett eneste toalett, noe som førte til litt kø. Bortsett fra det, var det et helt prima pizzasted. Kommer definitivt tilbake!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, astridhel1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (645)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 645 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2021

God atmosfære, hyggelig betjening og ikke minst nydelig, Napoliansk pizza! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2021
Takk, linneatve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Veldig hyggelig sted! Pizza nr 7 og sandwich med trouffle paste anbefales. Hyggelig personale. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, KristineB928
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Dette var et fantastisk sted for et mellommåltid eller en god Lunch! du blir tatt godt i mot, og engelsken er helt tipp topp!

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, G2640FMdanielt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. februar 2020 via mobile enheter

Fantastisk pizza! Utrolig koselig liten restaurant med koselig servitører. Pizzaen er den beste vi har smakt. Godt vin-utvalg.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, 253norah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på OSTRO., så også på

Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i OSTRO.? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.