Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rimelig og bra.”
Anmeldelse av Buddha Lounge

Buddha Lounge
Vurdert som nr. 157 av 1 005 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 2 - USD 14
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 23. desember 2018

Buddha er ikke akkurat en gourmetrestaurant, men serverer grei mat til en forholdsvis rimelig pris. Jeg bestilte lam, som smakte bra.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, olen61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IzabelaG799, Kierownik ds. PR på Buddha Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019
Google-oversetting

Thank you for visit and opinion. Can you say something more? What exactly was wrong? The opinions of our guests are very valuable to us - we are happy when the food tastes good to our guests, but when something is wrong, we are always happy to listen to comments, because thanks to that we know what else we can improve. Greetings

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (564)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 564 anmeldelser

Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

God mat, med for meg litt uvante ingredienser ift det jeg har vært vant til når jeg bestiller denne retten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Fjodor70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IzabelaG799, Kierownik ds. PR på Buddha Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2018
Google-oversetting

Thank you for visit, we're happy that you spent pleasant time in our restaurant. Greetings - Buddha Lounge team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Chicken Tikka Masala med garlic pan smakte veldig godt! Godt øl og god vin. Proseco til aperitif. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Karljohang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IzabelaG799, Kierownik ds. PR på Buddha Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Karljohang, thanks for the review, we're glad that you visited us and enjoy your food. So why 4/5? Can we improve our service, food or anything else? Opinions from guests are helpful for us to do our best.
Hope to see you again! Greetings - Buddha Lounge team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger midt i smørøyet i gågata. God service, og maten er god, men utpeker seg ikke på noe vis. Litt små porsjoner og veldig kjedelig presentasjon. Lite garnityr og pynt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, elinig77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
IzabelaG799, Kierownik ds. PR på Buddha Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

Elin, thank you for visit in our restaurant and your review. We are sorry, that you didn't enjoy your food, but every opinion from our guests is valuable for us, so thank you anyway. We do everything to keep improving our restaurant and we always pay attention to comments like this. Greetings - Buddha Lounge team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018

Jeg har spist bedre Indisk mat. Jeg hadde chicken tikka masala, kyllingen var tørr. Det beste med måltidet var hvitløks naan. Vanskelig å få oppmerksomheten til servitørene for å få betalt. Fint å sitte ute.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mastine123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Izabela G, Kierownik ds. PR på Buddha Lounge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2018
Google-oversetting

Thank you for your visit and review. We're sorry that you didn't enjoy your food - we always focus on the highest quality of dishes, which guests invariably praise, so we don't understand what could have gone wrong this time. If our chef had a worse day, we apologize for that and hope that you will give us another chance to see how delicious it can be. We ensure that we try to take care of comfort of all our guests, but sometimes there are so many of you and despite the will, we are not able to do everything immediately. Best regards - Buddha Lounge team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Buddha Lounge, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Buddha Lounge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.