Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt OK ”
Anmeldelse av Napoli

Napoli
Vurdert som nr. 814 av 1 005 Restauranter i Gdansk
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Stakk innom for vi var gira på noe pasta/pizza.
Endte opp med en lasagne og en spagetti bolognese.
Lasagne var helt grei. Spagetti var litt smakløs og tynn.
Ikke veldig service innstilte personell.
Helt OK mat, men ikke noe jeg kommer tilbake til.

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, oleasbjorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (461)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 461 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Hadde jeg lest på tripadvisor i forkant, hadde vi ALDRI gått hit. Desverre hadde ingen av spiseplassene jeg hadde lest meg opp på på forhånd plass til oss, så dette ble en en rask reserveløsning. Vi ble sendt ned trappen med menyen i hånda og måtte selv finne på til rette. Rommet var møkkete, innestengt, ukoselig og jeg fikk faktisk litt angst av å være der, skikkelig utrivelig plass. Pastaen kom 10 minutter før pizzaene, så en av oss måtte spise alene, kan ikke skryte av maten heller. Servitøren var ikke særlig serviceinnstilt, han fjernet tallerken til venninna mi før hun var ferdig med å spise. IKKE gå hit, for all del!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, carulain
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Maten kom med 15 minutters mellomrom. Servitøren var småfrekk, og maten var helt middelmådig. Anbefaler å heller besøke en annen resturant.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Tord a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. september 2018 via mobile enheter

Helt ordinær restaurant. Maten er ok, ikke noe mer.
Hyggelig betjening. Prisene er helt ok. Ok service

Dato for besøk: september 2018
Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Elendig service, må krangle med dervitør for å få øl med kullsyre, lang ventetid, maten kom med 10 min mellomrom, smakløst. Rett og slett elendig. Styr for all del unna.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, rhansen574
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Napoli, så også på

 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Napoli? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.