Veldig god mat (tapas). Nydelige lokaler og fin utsikt. Ikke overfylt. Hyggelig betjening. Anbefales!
Takk for anbefalingen! ;)
En flott plass og god utsikt. Men tok utrolig lang tid før vi fikk drikka vi bestilte. Vurderte å spør etter regningen når drikka kom, pga de tok så lang tid før de kom tilbake.
Takk for vurderingen ;) Noen ganger når vi har mye trafikk, spesielt i helgen, kan det hende at tjenesten tar litt lengre tid enn vanlig.
De dårligste drinkene i landet, sannsynligvis. Til og med Gin Tonic klarte de å ødelegge. Vi prøvde forskjellige coctailer fra barkartet, ingen var gode. En stor skuffelse.
Vi beklager at besøket ikke var vellykket. Vi har aldri hatt slike kommentarer til cocktailsene våre, de fleste gjester berømmer dem.
Det var en veldig annerledes opplevelse, og vi var ikke spesielt velkommen i øverste etasje da alle bordene var «reservert» andre gjester. Det viser seg så at grupper med menn fikk tilbud om disse bordene uten at de hadde bestilt og reservert bordene. Pene og unge jenter minglet rundt og virket å være «til salgs». Vi måtte betale en ekstra fee for å få være der og opplevde stedet som et «kjøp og salg» sted. Kjipt å oppleve dette så tydelig. Men utsikten var fantastisk.