Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende på flere vis”
Anmeldelse av Riverside Dym i Ogień

Riverside Dym i Ogień
Vurdert som nr. 353 av 985 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 4 - USD 14
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. august 2021

Jeg lot meg inspirere av grillen som er synlig når man går forbi. Her griller de okseknoker og lukten er god. Måtte helt inn i restauranten for å få kontakt med servitør og da kunne jeg velge bord selv. Ble anbefalt fisk som skulle være veldig god. Det ble en formidabel skuffelse. Fikk to sildefileer med noe tilbehør og det er sjeldent at jeg blir skuffet, men dette var rett og slett vondt i min gane. Glad det var happy hour, slik at jeg hadde 2 for 1 med øl til å døyve skuffelsen. Gledet meg til ribbe, men det ble også en skuffelse. Den var riktignok mør, men utrolig salt, så igjen kom ølen til sin nytte.
Konklusjon: jeg burde heller gått på pub...
Fraværende servitør som gav absolutt feil anbefaling, så det er bra det finnes mange andre alternativer langs kanalen.
Prisen var 98 sloty, som ikke sto i stil til produktet.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Geir Martin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 120 anmeldelser

Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Her har de brukt alle pengene på interiør og lokasjon og lite penger på råvarer og lønn til kokken.
For den tørre maten var trist altså.
Ellers bra servise & godt øl da.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, monamQ4182NH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Koselig sted og godt øl! For øl trenger du mye av for å greie å svelge den tørre maten..... Få en ny kokk, så skal jeg prøve en gang til ved en senere anledning

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 571b_rgef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Et supert sted med fin atmosfære. Hyggelig betjening og nydelig burger og godt øl. Kan anbefales!!! Mette ble vi også

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Jet53012258844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
budziszyna, Marketing på Riverside Dym i Ogień, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2020
Google-oversetting

Thank you for your feedback. You are always welcome!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. januar 2020

Fin plass, god drikke men maten er langt under hva du kan forvente deg i hjerte av Gdansk. Spiste burger som var noe av det tørreste vi har spist! God service da,

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 39thereseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
budziszyna, Kierownik ds. PR på Riverside Dym i Ogień, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. januar 2020
Google-oversetting

We are a new place and all opinions are very important to us, even the bad ones. Thank you for your time, we will try to improve.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Riverside Dym i Ogień, så også på

Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Riverside Dym i Ogień? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.