God atmosfære med flinke og profesjonelle massører. Eneste som drar ned litt er at det var litt... les mer
Fantastisk massasje av Kiya og Ishi Anbefales på det varmeste Veldig flott lokale, de mest... les mer
Tenkte å prøve par massasje når vi var i Gdansk og visste at det var billig. Fant denne plassen og valgte å prøve det basert på alle de gode tilbakemeldingene, og vi var veldig fornøyd med valget!
Gikk for en times tradisjonell massasje etter å blitt anbefalt den av han i som tok oss i mot. Ble møtt av superhyggelige massører som virkelig visste hva de holdt på med!
Både meg og samboer var svært fornøyd etter en deilig massasje som gikk alt for fort med flinke massører, takk til Widi og Defira for en deilig time!
Kommer tilbake neste gang.
Vi hadde 1 times par massasje. Ble tatt godt i mot når vi kom og ble servert te/ vann. Fikk et mini fotbad før vi fikk en herlig og avslappende massasje. Smilende og glade damer som var opptatt av å yte sitt beste, det merkets. Anbefaler virkelig dette stede :)
Dette var bare en fantastisk opplevelse. Vi hadde 90 minutters parmassasje hos to herlige dame. Ypperlig massasje i rolig og behagelige omgivelser! Besøket var også langt billigere enn forventet!
Rent, stille og en helt magisk opplevelse. Prøvde for første gang firehånds massasje, dette var en fantastisk opplevelse, og anbefales. Beste massasje jeg har opplevd.
Anbefales på det sterkeste
En nydelig opplevelse. Mata Hari og pedikyr. En 3.5 timers flott spa-kveld. Den ble toppet med champagne!
Vi bestilte «traditional balinesse» og fikk en utrolig deilig massasje. Flinke massører. Veldig koselig atmosfære og fine massasjerom og venterom. Veldig fin «spa-atmosfære».