Anbefales

Fantastisk massasje til en rimelig pris. Veldig hyggelige damer som masserte. + for at vi fikk... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Ane L
Avslappende

Veldig god massasje utført av Nova og Nika! Gode priser, og fint lokale. Kommer definitivt tilbake... les mer

Anmeldt 6 dager siden
June H
Les alle 1 057 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Besøkte Bali spa to ganger. Nydelig atmosfære, god massasje, rett og slett balsam for sjela. Pluss for at de vasket bort olje etter massasjen var ferdig. Blir nok å besøke de igjen ved neste korsvei.

Takk, 643matsb
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Veldig bra massasje, utført av flinke Nika!
Veldig fine lokaler, kommer tilbake neste gang jeg er i Gdansk.

Takk, matsstar
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Hyggelige og snille massører! Hadde Tuti og Anei, kjempe flinke begge 2. hadde et rituale og avsluttet med flower bath, anbefales!

Takk, martinespd
Anmeldt 28. juli 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening og veldig god massasje :) såpass god at jeg og kjæresten har booket en ny time imorgen. Himmelsk!

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Glenn G
Anmeldt 27. juli 2022

Veldig bra sted. Rent og pent, blir godt tatt i mot, og snakker bra engelsk. Hadde en tradisjonell masasje hos Sua, anbefales 🙂

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, charlottelM3287CN