Lagre
Gdansk, ting du bør gjøre💪

Dette var en fantastisk opplevelse, jeg skal definitivt tilbake dit igjen . God atmosfære, rent... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Japse
Moss, Norge
Anbefales !

Veldig god massasje, en blanding av godt og vondt. Folkene var veldig trivelige, hjelpsomme og... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Mailen S

Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
fra USD 53,93
fra USD 38,46
fra USD 21,90
fra USD 157,06
Anmeldt 18. september 2022

Engelsk: Drop in for massage. Fantastic experience!! Lovely staff and nice and clean rooms. A great atmosphere during the massage. I got Nika for my massage, and she was magnificent- both strong and gentle hands. I would recommend everyone to go to Bali Spa and to Nika :) I will be back next time I´m in Gdansk!

Norsk: Jeg kom inn på drop in time, og det angrer jeg ikke på. Hyggelige damer som tar meg imot, alle ønsket å gjøre meg komfortabel. Jeg tok rygg og hode massasje i en time og fikk massør Nika, og det var helt nydelig. Hun var både rolig og mer sterk med en avslappende tilstedeværelse. Jeg anbefaler henne og de andre på det varmeste. Jeg kommer tilbake neste gang jeg er i Gdansk :-)

Dato for opplevelse: september 2022
Takk, 324monikar
Anmeldt 13. september 2022 via mobile enheter

Super massasje! Var der to dager på rad og tok 1 time hver gang. Andre dagen tok vi fokus på kun nakke, rygg og skuldre da det var der vi hadde vondt, ble så mye bedre og avslappet etterpå. Superflinke folk og supergod massasje! Anbefales på det sterkeste! Skal definitivt tilbake igjen

Dato for opplevelse: september 2022
Takk, 691irist
Anmeldt 22. august 2022

Booket parspa på dette stedet, da det lå høyest på listen i Tripadvisor. Og jeg skjønner hvorfor de får høy score. Meget hyggelige massører som gjennomførte en time med Balinesisk massasje. Utrolig godt. Rene og pene lokaler. Ligger i en rolig bakgate, ca 4 minutter å gå fra Dluga gaten. Dette var så bra, at vi booket 3 dager etter hverandre.

Takk, Jon K
Anmeldt 21. august 2022 via mobile enheter

Besøkte Bali spa to ganger. Nydelig atmosfære, god massasje, rett og slett balsam for sjela. Pluss for at de vasket bort olje etter massasjen var ferdig. Blir nok å besøke de igjen ved neste korsvei.

Takk, 643matsb
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Veldig bra massasje, utført av flinke Nika!
Veldig fine lokaler, kommer tilbake neste gang jeg er i Gdansk.

Takk, matsstar