Anbefales

Fantastisk massasje til en rimelig pris. Veldig hyggelige damer som masserte. + for at vi fikk... les mer

Anmeldt i går
Ane L
Avslappende

Veldig god massasje utført av Nova og Nika! Gode priser, og fint lokale. Kommer definitivt tilbake... les mer

Anmeldt 4 dager siden
June H
Les alle 1 056 anmeldelsene

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gdansk
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Veldig god massasje, en blanding av godt og vondt. Folkene var veldig trivelige, hjelpsomme og hyggelig. Massøren, Ilu, var trivelig og veldig sterk, ryggen føltes mye bedre etter massasjen. Rommene var ryddig og hadde en lun og behagelig atmosfære. Kommer til å dra hit flere ganger.

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, Mailen S
Anmeldt 2. desember 2023 via mobile enheter

Vil anbefale videre 100%!
Vi bestilte time over nett et par uker før, lettvint å bestille og man fikk påminnelse når timen nærmet seg.
Lokalet var rent og pent, hyggelig betjening og veldig ordentlig plass. Elsker når man føler seg trygg og ivaretatt og det gjorde man her!
Jeg hadde Sekar som min behandler, og hun var fantastisk flink! 1 time med klassisk Bali massasje var veldig bra. Variert massasje som virkelig kan anbefales.

Anbefales sterkt videre! :-)

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, klllk
Anmeldt 24. november 2023 via mobile enheter

God hard «deep tissue» massasje. Fotbad først og varm vask etterpå. Delikate og rene rom. God te ette massasjen. Anbefales

Takk, ehaugslett
Anmeldt 15. november 2023 via mobile enheter

Nydelig avslappende massasje av to veldig flinke damer. Vill absolutt dra her hver gang jeg er i gdansk. Jeg og kjæresten fikk massasje på samme rom som var veldig koselig. Vi fikk også en nydelig ginger tea etterpå🤩 10/10

Takk, Synne L
Anmeldt 5. november 2023 via mobile enheter

Veldig bra opplevelse. De vet hva det holde på med. Veldig fornøyd 😇😇
Vi var tre person og vi alle er fornøyd med opplevelse.

Takk, Mohamdjamal H