Gode drinker til gode priser

Anmeldt 17. november 2023
stinebaltzersen
Vinterbro, Norge
1.plass i Gdansk kanskje?

Anmeldt 9. juli 2023
Amund K

Anmeldt 17. november 2023 via mobile enheter

Kjempegode drinker til gode priser, godt utvalg. Skikkelig kult interiør og gode vibber. Spiste ingenting her, men flere av gjestene ved siden av oss spiste mye forskjellig. Kjæresten skrøt at ølen og jeg drakk en pære-drink og en lavendel-drink. Anbefaler virkelig å ta turen innom her når man er på senteret.

Dato for opplevelse: november 2023
Takk, stinebaltzersen
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Vi var 11 netter i Gdansk, dette er den beste plassen vi har spist på! Helt ypperlig, god mat, god drikke og service i toppen, anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, Amund K
Anmeldt 10. juni 2023 via mobile enheter

Kult lokale, god atmosfære, veldig god mat og drinkene var bra.
Var litt vanskelig å finne frem til inngangen men bruk trappene i front for å komme deg til restauranten.

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, stian202
Anmeldt 4. mai 2023 via mobile enheter

Det var kult lokale, gode drinker og veldig god mat. Anbefaler nudler med frityrstekt blomkål 👌🏻👌🏻👌🏻 Absolutt verdt å teste ut!

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Malin V
Anmeldt 29. november 2022 via mobile enheter

Det er Mye mat og gode store drinker. Eget øl som også anbefales. Veldig fin utsikt fra restauranten. Litt vanskelig å finne inngangen. Gå opp trappene ute ved siden av Forum

Dato for opplevelse: november 2022
1  Takk, Candymonica