Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste biffen i gdansk😀”
Anmeldelse av Whiskey in the Jar

Whiskey in the Jar
Vurdert som nr. 1 av 985 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 4 - USD 28
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Perfekt restaurant om du elsker en god biff eller saftig burger. Litt dårlig service ved inngangen men vert å vente på å komme inn. Menyen på telefon Vi valgte biff. Den ble stekt på en lava plate ved servering. Smakte helt nydelig. Overkommelig pris i forhold til kvalitet. Absolutt beste biffen jeg har smakt. Anbefaler med potet purre og sopp saus.

Her har de også mye spennende for retter og drinker i alle former.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 623majag
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 180)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3034 av 1 181 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Tredje besøk på denne og alltid fornøyd. Satt her hele kvelden med forrett, hovedrett og en rekke drinker. Gode porsjoner og godt kjøtt! Fantastisk hyggelig og serviceinnstilt servitør, Szymon, som hele tiden fulgte med på at vi hadde nok i glassene, kom med anbefalinger på drinker og mat og hele tiden sørget for at vi hadde en strålende kveld. Her kommer vi igjen!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, H9412HZkarens
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020

Denne restauranten er en av de beste i Gdansk, etter min mening. Veldig populær blant lokal befolkning også. Nesten alltid litt kø for å komme inn. Smilende og hyggelig staff, vi hadde Klaudia som servitør. Er meget fornøyde med bpde maten, prisen og servicen her. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Sema K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
sarabX1794VI, Marketing på Whiskey in the Jar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020
Google-oversetting

Thank you for your recommendation! Nice you appreciate Klaudia's work. She's the best, isn't she? Hope that we'll have a pleasure to be your host again. Cheers

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat å spennende drinker. God variasjon av begge. Veldig fornøyd med opphold å servering. Tross for lang kø for bord

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 292stianu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
sarabX1794VI, Marketing på Whiskey in the Jar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020
Google-oversetting

Thanks! Nice to hear that you appreciate our restaurant. Already looking forward to your next visit!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt i går
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Whiskey in the Jar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Whiskey in the Jar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.