Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat og supre drinker”
Anmeldelse av Whiskey in the Jar

Whiskey in the Jar
Få mat levert
Vurdert som nr. 153 av 1 034 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 50 - kr 343
Restaurantdetaljer
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Vi ble godt tatt i mot av hovmesteren og ført videre til bordet vårt hvor servitøren møtte oss etter få minutter. Vi startet med et par "jar" drinker som var helt fantastiske. Videre hadde vi begge rib eye, som kom i en god og stor porsjon med godt tilbehør. Veldig godt kjøtt, selv om det kunne vært litt mindre stekt ifht at vi begge bestilte medium rare. Upåklagelig god service av servitøren vår Denisa

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Elitriz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga D, Marketing på Whiskey in the Jar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022
Google-oversetting

Thank you for your review! It's great to hear that the trip was successful and the visit to our restaurant met all expectations. Our people do their best, and high-quality service is our main goal. We hope you will visit us again soon. See you later! 😈

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (3 577)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

105109 av 3 577 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk middag, både burger og biff!
Drinkene var helt fantastiske drinker! Det var kjapp servering og god oppfølging.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Jørgen M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga D, Marketing på Whiskey in the Jar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2022
Google-oversetting

A good climate is the key! 😈 Thank you for appreciating our place, the team is doing their best. See you next time!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Veldig gode hamburgere! Fantastiske drinker og en utrolig morsom og hyggelig servitør (Simon)! Hele konseptet var veldig bra! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, U9731EDchristinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga D, Marketing på Whiskey in the Jar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022
Google-oversetting

Thank you for your recommendation! It's great that the visit met your expectations. We recommend you for the future!🤘

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2022

Veldig god mat og kjapp og god service. Anbefales på det varmeste. Biffen ble servert på en varm steinplate så den var varm under hele måltidet. Litt høy musikk som opplevdes noe masete, men maten smakte så godt at det likevel ikke dempet den gode opplevelsen. Anbefales varmt.

Dato for besøk: november 2021
Takk, Padleraua
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga D, Marketing på Whiskey in the Jar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022
Google-oversetting

Good food is essential! And nothing is as enjoyable as a specific piece of meat! Thanks so much for appreciating! Please come back sometime! 🤘

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Rask og oppmerksom betjening selv med mye folk i restaurant. Flott og god mat i rikelige porsjoner.
Betjening er også veldig hyggelig.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Jørn N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kinga D, Marketing på Whiskey in the Jar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022
Google-oversetting

A good climate is essential! 😈 Thank you for appreciating our place, the team is doing their best. See you next time!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Whiskey in the Jar, så også på

Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Whiskey in the Jar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.