“Deilig oksekjøtt, nydelig tilbehør, masse deilige drinker, hyggelig personale og live-musikk av og til🤩”
Anmeldelse av Whiskey in the Jar

Whiskey in the Jar
Vurdert som nr. 35 av 1 363 Restauranter i Gdansk
Anmeldt 2. mars 2024 via mobile enheter

Vi var innom her flere ganger i løpet av turen, og spiste her 2 ganger. Min anbefaling er:

Rock’n steak, stekegrad: raw.
Tilbehør: oyster mushroom with baby spinach og salad mix.
Saus: Både BBQ saus og cheese sause var gode. Mushroom saus var litt kjedeligere, og de andre har jeg ikke smakt.

King steak var ikke fullt så fantastisk som førstnevnte, men den var også veldig god.

Og drinkene her e kjempegode! Hyggelig personale og veldig bra service!

Garantert en plass jeg ønsker å besøke igjen! 🤩

Takk, BirgitO11

Anmeldt 1. mars 2024 via mobile enheter

Utrolig bra plass. Kul atmosfære, bra musikk, veldig bra service og fantastisk mat. Var innom 2 dager på rad og ble sterkt imponert begge dagene. Anbefales på det sterkeste, kommer tilbake.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, torv177
Anmeldt 18. februar 2024

Fantastisk sted, Fantastiske servitører, god mat, god stemning, god drikke. Nydelig bbqwings! Alle burde innom her når de besøker gdansk!

Takk, Carina L
Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Vi fikk bord med en gang. Lokalet var fullt og musikken ga et inntrykk av et sted med mye liv. Menyen lå på QR kode, og var enkel å bruke.
Vi hadde to drinker hver som absolutt svarte til forventningene.
Stedet er verdt et besøk. Vi kommer gjerne igjen for å prøve både mat og drikke neste gang.

Takk, Catrine Lie R
Anmeldt 27. januar 2024 via mobile enheter

Fikk helt rå biff når vi bestilte medium, biffen var full av træler og fikk nesten ikke spist den. Når vi klagde fikk vi bare beskjed om at vi bestilte medium rare. Servitøren nektet å gi seg og gikk til slutt. Vi bestilte en 1200g tomahawk steak til over 1000kr. Da forventer vi å kunne spise maten.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Flyer26082415939

Reisende som så på Whiskey in the Jar, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Whiskey in the Jar? Del dine erfaringer!