“En av de beste i Gdansk”
Anmeldelse av Whiskey in the Jar

Whiskey in the Jar
Vurdert som nr. 21 av 1 313 Restauranter i Gdansk
Anmeldt 9. mars 2024 via mobile enheter

Fantastisk restaurant med kult lokale, nydelig mat og drinker. Holder høy standard. Kjempebra service, mat og drinker kom fort.

Takk, zzteffen

Anmeldt 8. mars 2024 via mobile enheter

Vi bestilte "grill premium mix". Der vi skulle smake på forskjellige kjøtt - vi fikk aldri vite hva de forskjellige kjøttene var.

Vi hadde heller ikke forhåndsbestilt bord, som var greit ettersom vi fikk bord ganske kjapt (d var allerede fullbooket). Da vi satt oss ned fikk vi meny på QR-kode som er lett og enkelt, men siden brukte rundt 3min på å laste ned, var d litt kjipt

Da vi bestilte tok d rundt 40min før maten kom, og de to første (ingen anelse hva det var) var ok+. Den siste skulle vært medium rare(?) , men var vel nærmere raw… det var igså mer fett enn kjøtt, noe som pleier å være greit for min del, men falt ikke i smak denne gangen. Smaker sikkert bedre for andre enn oss.

Både meg og min kjæreste er ikke særlig kresne, men vil si at denne restauranten er litt overvurdert. Vil gjerne komme en annen gang og smake på andre retter om d anbefales

Takk, Jhn001
Anmeldt 2. mars 2024 via mobile enheter

Vi var innom her flere ganger i løpet av turen, og spiste her 2 ganger. Min anbefaling er:

Rock’n steak, stekegrad: raw.
Tilbehør: oyster mushroom with baby spinach og salad mix.
Saus: Både BBQ saus og cheese sause var gode. Mushroom saus var litt kjedeligere, og de andre har jeg ikke smakt.

King steak var ikke fullt så fantastisk som førstnevnte, men den var også veldig god.

Og drinkene her e kjempegode! Hyggelig personale og veldig bra service!

Garantert en plass jeg ønsker å besøke igjen! 🤩

Dato for besøk: februar 2024
Takk, BirgitO11
Anmeldt 1. mars 2024 via mobile enheter

Utrolig bra plass. Kul atmosfære, bra musikk, veldig bra service og fantastisk mat. Var innom 2 dager på rad og ble sterkt imponert begge dagene. Anbefales på det sterkeste, kommer tilbake.

Takk, torv177
Anmeldt 18. februar 2024

Fantastisk sted, Fantastiske servitører, god mat, god stemning, god drikke. Nydelig bbqwings! Alle burde innom her når de besøker gdansk!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Carina L

Reisende som så på Whiskey in the Jar, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Whiskey in the Jar? Del dine erfaringer!