“Ble helt glemt”
Anmeldelse av Whiskey in the Jar

Whiskey in the Jar
Vurdert som nr. 56 av 1 360 Restauranter i Gdansk
Anmeldt 5 uker siden via mobile enheter

Vi har sitti her noen dager å kost oss med drikke i sola, og vært greit fornøyde. Men en torsdagskveld hvor vi tenkte å prøve biffen deres ble vi helt glemt. Vi ble henvist til et bord og fikk beskjed om navnet på servitøren vi skulle ha og at ho kom veldig snart. Etter å ha sittet å ventet i ca 20minutter uten at noen kom til bordet vårt eller vist at de hatt sett oss, reiste vi oss og gikk et annet sted!
Gir de gjennomsnittlig kun for beliggenhet, kult interiør og mange pene drinker

Dato for besøk: september 2024
Takk, Meander59620483429

Anmeldt 10. august 2024 via mobile enheter

Kjempegod mat og god stemning. Ansatte som hjelper til ved behov for tilrettelegging (gluten, laktose). Blide ansatte gjør stwmningen bra. Kjemøegod mat. Anbefales!

Dato for besøk: august 2024
Takk, Frkreiseglad
Anmeldt 6. august 2024 via mobile enheter

Jeg og familien er i gdansk på familieferie og vi oppsøkte denne resturanten i dag. Når vi endelig fikk maten fikk jeg blod fra kjøttet helt i fanget mitt og det ødela såklart skjortsen totalt. Når omfanget ble som det ble tenkte jeg jo kanskje at vi skulle få noe form for kompensasjon for hendelsen. Men tvert imot, servitøren ga ingen form for unnskylding for å ha sølt på meg… Istedenfor var det andre ansatte som beklagde og kom med et forslag om å betale for leien av en offentlig vaskemaskin som åpenbart ikke kunne reparere skadene. Jeg mener det er rimelig med noe form for kompensasjon dersom kjøttet jeg bestilte ble kaldt ettersom jeg måtte forsøke å vaske bort skadene som ble gjort. Slik kundeservice ønsker jeg og advare muligens fremtidige gjester om.

Dato for besøk: august 2024
Takk, Oliver W
Anmeldt 19. juli 2024 via mobile enheter

Veldig god mat! Vi var der to ganger på vår tur til Gdansk! Spesielt burgerne er veldig gode! Hyggelige ansatte som sprer god stemning. Bestilte samme drink begge gangene; første gang veldig god, men andre gang ikke god. Usikker på grunn.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, Explore55196057093
Anmeldt 3. juni 2024 via mobile enheter

Et fantastisk måltid i kult lokale langs kanalen. Dyktige servitører,vår het Wiki/Wiktoria. Spiste Big burger og Rock'n steak,helt nydelig. Utrolig gode og kule drinker.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, 552heges

Reisende som så på Whiskey in the Jar, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Whiskey in the Jar? Del dine erfaringer!