“Helt ok”

Kjøkken: Europeisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Brukte veldig lang tid på å få maten og drikken. Vi måtte vente lenge på al4, til og med å kvitteringen. Noe vi ikke forventet når det var så mange på jobb. Maten var helt grei, ikke noe høydare heller ikke noe veldig uspiselig.

Takk, haaveanja

Anmeldt 20. februar 2020

Jeg og venne gjengen spiste pasta, pizza og and her, fantastisk mat og nydelig atmosfære. Hyggelig betjening. Servitøren hadde litt ulykker her og der og var ikke like rutinert, men tiltross for noen glipper så hadde vi det fint. Fin pris også.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, fredriknicolai
Anmeldt 2. november 2019

Koselig atmosfære. Mange gjester. Hyggelig betjening,god service og nydelig pizza med tynn og sprø bunn.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Sylvi S
Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

Bestilte pizza. God servise, servitøren var rask og hyggelig. Pizzaen kom etter ca. 15 minutter, til tross for at det var mye folk i restauranten. Veldig god pizza til en god pris. Anbefales.

Dato for besøk: november 2019
Takk, EllinorH28
Anmeldt 6. juni 2019 via mobile enheter

Vi var 2 personer, bestilte drikke først. Så kom kelneren tilbake å tok imot bestilling på mat. Fikk maten, en tallerken slengt på bordet, uten noe bestikk, drikke eller servietter. Spurte om drikken vår og bestikk. Fikk bestikk etter lang tid og mye masing, vi måtte gå frem og tilbake å mase etter noe å spise med, maten var kald. Fikk drikken til slutt, både øla og drinken var tam.. Maten var som sagt kald og dessuten var pizzaen ikke ferdig stekt. Vi betalte og gikk uten å verken drikke ølen, drinken eller spise maten. Ikke fikk vi alt vi hadde bestilt heller.

Elendig service. Kommer aldri tilbake hit, anbefaler ingen å spise middag her.....

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Emiliesj94

Reisende som så på Restauracja KOS, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Restauracja KOS? Del dine erfaringer!