Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service”
Anmeldelse av Goldwasser Restaurant

Goldwasser Restaurant
Vurdert som nr. 53 av 708 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk, Polsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Vi var det to ganger i løpet av vår ferie. Det var utrolig god mat, og det må være en av de beste biffmiddagene vi har smakt. kjempe god service i tillegg. Noe dyrere enn mange andre spisesteder i Gdansk, men fortsatt ikke dyrt i forhold til norske priser.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Rikke S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 015)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5963 av 2 015 anmeldelser

Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Superhyggelig sted og ikke minst sjarmerende og serviceinnstilte ansatte. Gikk med en full mage og et stort smil om munnen.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Caroline Wiik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018

Hyggelig uteplass med fin utsikt over stedet der turistbåtene passerer. Vi fikk rask servering og valgte henholdsvis salat med geitost og dumplings med soppsaus. Begge rettene smakte godt, og servitøren var på pletten med en gang vi gjorde tegn. Måltidet ble, som seg hør og bør, avsluttet med espresso og goldwasser.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Unn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2018 via mobile enheter

Dette stedet har jeg fått anbefalt mange ganger, hver gang blir jeg skuffet. Styr unna denne turistfellen.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, toomli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2018

Vi fikk bestille maten vår ganske raskt etter at vi satt oss ned. Man kunne se at lokalene en gang hadde vært "herskapelige", men når halvparten av lyspærene i lysekronen har gått og det ikke er tørket støv av hyllene på lang tid så forsvinner noe av sjarmen. Vi spiste oss igjennom hele forretten og halve hovedretten før noen spurte om vi likte maten og servicen var noe treg. God pris for en norsk lommebok, men en polsk person ville nok funnet dette meget dyrt. Da vi var der var omtrent 30% av gjestene fra Norge, så dersom du ønsker å komme deg unna andre nordmenn på ferie så anbefales ikke dette stedet.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Espen A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Goldwasser Restaurant, så også på

 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Goldwasser Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din