“Kjempebra og mye mat”

Kjøkken: Italiensk, Polsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Vi var en ganske stor gjeng og hadde forhåndsbestilt to ulike menyer. Det var to av de «minste» menyene som restauranten tilbyr. Jeg spiste en tradisjonell polsk meny og var veldig godt fornøyd. Maten var velsmakende og bra presentert og vi ble godt passet på av en hel gjeng med effektive kelnere. Alt i alt synes vi at vi fikk god valuta for pengene.

Takk, Masol1

Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Kjempeplass hvor vi spiste 2 kvelder. Veldig god mat og god service. Særdeles hyggelig betjening. Vi kommer garantert tilbake.

2  Takk, Jamasa2014
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Verdt et besøk. God suppe til forrett. Hovedrett med mørt kjøtt. Gode smaker. Hyggelig betjening. Trivelig i øverste etasje med fin balkong mot elven.

Takk, christinagM5557HC
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Fikk anbefalt denne restauranten av en kollega. Vi satt ute med gasspeis slik at man ikke ble kald. Maten var veldig god og så flott ut på tallerkenen. Er også fint å bare ta seg en drink på ettermiddagen da restauranten har ettermiddagssol.

Takk, ellen_svh
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Fint lokale ved kanalen. Hyggelig betjening, vidunderlig lunsj og middag. Kan anbefales på det varmeste.

1  Takk, 350kristina

Reisende som så på Goldwasser Restaurant, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Goldwasser Restaurant? Del dine erfaringer!