“Villsvin”

Kjøkken: Italiensk, Polsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Hadde en nydelig middag i flotte lokaler. Flott service i gamlebyen. Like ved sjøkanten, god utsikt.

Takk, hansenra

Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Var her med to venninner etter en anbefaling fra en god venn. Første kvelden vi prøvde oss her, var det fullt, sendte da en mail og reserverte bord til en senere anledning. Små koselige lokaler, med sin egen stil. Alle var godt fornøyd med maten og desserten, som var henholdsvis en halv and med polske pasta dumplings og sjokoladefontant med is.

Takk, carulain
Anmeldt 8. desember 2018 via mobile enheter

Vi har vært på to topprestauranter før vi prøvde dette stedet. Det blir derfor fire stjerner denne gangen da vi har spist på to andre restauranter hvor absolutt alt stemte. Men maten var god den, betalte 550.- for to stk sirloin steaks og to brus, og syntes prisen var ok. Restauranten ligger ved elven så det var et veldig fint sted jeg vil anbefale. Vi gikk litt innover i gatene mot en stor kirke. Vi fikk se mange vakre bygg som vi syntes var flott å få med oss.

Takk, 767juliani
Anmeldt 6. desember 2018

Maten var god det samme var vinen vi fikk men det virket litt gammeldags det hele. Trenger resturanten å fornye seg litt? Garnityr og selve oppleggingen på talerkenen trenger litt fornyelse tror jeg. Hyggelige og trivelige lokaler.

1  Takk, Jane T
Anmeldt 5. desember 2018 via mobile enheter

Anbefales , fin og lun atmosfære , god mat ! Hyggelige kelnere og ypperlig kokk ! Sentralt beliggende i byen 😁👍

Takk, 1958BT

Reisende som så på Goldwasser Restaurant, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Goldwasser Restaurant? Del dine erfaringer!