“Scindlere”

Kjøkken: Italiensk, Polsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 16. juni 2019 via mobile enheter

Vi var en gruppe på ca 40. Meget god mat, men når maten skulle betales så svindlet de oss for ca 1500 euro da de plutselig skulle ha betalt for velkomst drink og et glass vin per person som alle ble fortalt var inkludert når vi kom.

4  Takk, LarsR0
GoldwasserManager, Kierownik på Restauracja Goldwasser, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2019

Dear,

when accepting a reservation for larger groups, we always set all the details both on the issue of food as well as drinks and other details.
By corresponding via e-mail, we are preparing a contract that states what our Guests will eat, drink, in what form they will pay (and when), which time they will come to our restaurant and other details.
Your "team leader" set up the whole menu with us, a welcome glass of Prosecco and wine for dinner.
He agreed to all conditions, prices and proposed drinks.
You had everything planned in advance and we have fulfilled it in 100%.
In addition, upon Your arrival, once again, we have informed You about every meal, drink and every arrangement.

We informed You that a glass of Prosecco and a glass of Primitivo is already paid, but the rest You have to pay individually.

It is very sad that after a larger number of glasses of wine You were rude and aggressive (let's stick to the truth).

It seems to me that despite, alcoholic intoxication, phrases like "f ****** polish thieves" are below a certain level, which we also expect from our Guests.

Normally, I would not mention it, but such behavior is unacceptable.
Please remember that although You are outside Your country, that You are on holiday, You want to have fun, this does not justify You.
All people deserve respect and I am sorry that I need to remind You about it.

Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Dette var en flott opplevelse! Utrolig koselig og herskapelig innendørs. Servitøren var veldig behjelpelig til tross for en polsk meny. Vi spiste Andebryst, Villsvin, og den beste forretten vi noen gang har spist kongereker! Villsvinet var mørk og veldig godt alternativ hvis man vil prøve en polsk rett!

1  Takk, slaekke
GoldwasserManager, Kierownik på Restauracja Goldwasser, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2019

Kjære,

Takk for en god kommentar. Vi er glade for at Dere var fornøyd.

Med vennlig hilsen

Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Etter mange lovord om dette stedet gledet vi oss stort til feriens biff. Dessverre ble vi skuffet, kjøttet var tørt og ikke medium som bestilt. Ikke hos noen av oss. Ellers var lokalene flotte, men vi brukte mye tid på å vente. Servitøren beklaget mye over ventingen, sa det var litt kaos, kanskje det har en sammenheng med maten vår? Vi har i alle fall hørt mange lovord om dette stedet og tenker det var uflaks for vår del. Gull fikk vi da, både på maten og i glasset!

1  Takk, 646annikan
GoldwasserManager, Kierownik på Restauracja Goldwasser, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2019

Dear,

we serve dozens of steaks every day and it's true that sometimes mistakes in the degree of roasting happen.
If You think that Your beef is not properly made, please inform the service or manager. We are happy to help.

Regards

Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Biff Angus på set- menyen var himmelsk!

God vinanbefaling frå servitøren.

Fin og avslappa atmosfære - ikkje for stivt 👌

Dato for besøk: mai 2019
Takk, 440ingerv
GoldwasserManager, Kierownik på Restauracja Goldwasser, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juni 2019

Dear,

our team has a great sense of humor (after all, in this profession, without humor it is not so easy;) )
That's why the atmosphere here is more cool.
Of course, as professionals, we try to please all (very different) our Guests. It's an individual matter.

You're right - Angus beef is heavenly ("himmelsk") :)

Thank You for sharing this experience with us

Anmeldt 26. mai 2019 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære god kvalitet på kokkene kan sin mat . Servitøren ga gode og fine vin anbefalinger . Servitøren var proff gjennom hele kvelden . Tusen takk

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Dahlslett
GoldwasserManager, Kierownik på Restauracja Goldwasser, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2019

Kjære,

vær så god!

Hilsener til folk fra Bergen. Vi håper været er bedre og det regner ikke hele tiden ;)
Men hvis det ikke er sol, inviterer vi Deg til Gdańsk!

Pozdrawiamy!

Reisende som så på Restauracja Goldwasser, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Restauracja Goldwasser? Del dine erfaringer!