Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt med øl i sola”
Anmeldelse av Restauracja Zuraw

Restauracja Zuraw
Vurdert som nr. 139 av 785 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 17. februar 2019 via mobile enheter

Hadde et par øl på denne restaurantens uteservering i helga. Det var godt og varmt, i tillegg hadde restauranten satt opp en terassevarmer. Koselig plass med fin utsikt over elva og folk som gikk forbi i finværet.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, karenmarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (308)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 308 anmeldelser

Anmeldt 9. februar 2019 via mobile enheter

Restaurancja Zuraw lever absolutt opp til forventningene! En sjarmerende liten restaurant med kjempehyggelig personale og en god, varm stemning. En liten, men god meny som serverte ypperlig etter våre frokost ønsker. Anbefales på det sterkeste å ta turen innom!

Dato for besøk: februar 2019
Takk, anitaj191
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Vi besøkte Zuraw tidlig i november. Restauranten ligger fint plassert mot sjøen, og man kan også sitte ute. Inne er det ikke så mange bord, men stemningen er hyggelig, med vennlig personale. Vi spiste kjempegode dumplinger til forrett, og valgte pasta til hovedrett. Ikke så stor meny, men nydelig mat til rimelige priser.

Dato for besøk: november 2018
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Denne restauranten ser ikke så bra ut, men maten er virkelig å anbefale. Mørt kjøtt, lite saus men fikk mer etter forespørsel. God dessert dette er stedet om du ønsker god mat til en rimelig penge

Dato for besøk: november 2018
Takk, Annemor39
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2017 via mobile enheter

Dette er en restaurant man lett kan komme til skade for å undervurdere, men her får man tradisjonell polsk mat av høy kvalitet. Atmosfæren er varm og koselig, selv om det spilles amerikansk julemusikk Anbefaler svineknoken på det varmeste.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 406casparr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restauracja Zuraw, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Restauracja Zuraw? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din