Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk fiskerestaurant! Må prøves! ”
Anmeldelse av Zafishowani Restaurant

Zafishowani Restaurant
Vurdert som nr. 40 av 708 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 21
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Tusen takk for en flott kveld! For en gjennomført meny med spennende fiskekomposisjoner Vi fikk en liten smak av lokal goat cheese med eplekompott som starter, vi begynte med et glass prosecco og herlig laksetatar som var en glede for øyet og tungen. Neste retter med et glass hvitvin var en herlig hvit fisk med med nøtter og en kremet sitronsaus som min mor prøvde og jeg tok dagens med en sterkere risblanding. Desserten var det heller ikke noe feil med. Rett og slett en flott kveld med gode smaker og god service.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 720charlottes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (578)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 578 anmeldelser

Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Er bevis på at vårt felleskap i TripAdvisor virker. Vi ønsket oss et godt måltid fisk, og ble anbefalt denne restauranten i felleskapet. Vi valgte kveite og roastbeef, og ble ikke skuffet. God mat, god service, stille og hyggelig beliggenhet. Anbefales

Dato for besøk: juni 2018
Takk, BjornB538
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2018 via mobile enheter

Dette er et tegn på at vårt felleskap i TripAdvisor virker. Vi ønsket oss et godt måltid fisk, og ble anbefalt denne restauranten i felleskapet. Vi valgte kveite og roastbeef, og ble veldig gledelig overasket. God service, hyggelig betjening, rolige omgivelser og utsikt. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Bjorn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2018 via mobile enheter

Bestillte kveite. Anbefales 100%, antagelig det nydeligste kveitestykket jeg har smakt noen gang.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, TomFigen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2018 via mobile enheter

Hadde sjømat som forrett og hovedrett. Fantastisk godt. Fin atmosfære og hyggelig og serviceinnstilt personale.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Britt R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Zafishowani Restaurant, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Zafishowani Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din