“Polen tur”

Billy's American Restaurants Wyspa Spichrzów
Vurdert som nr. 1 av 1 034 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 10 - USD 180
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Er den hyggeligste servicen vi har fått i Polen. Maten var veldig god og ikke lang ventetid. Ikke for store porsjoner som gjør at mye av maten må kastes. Men mer en nok til at vi ble alt for mette. Servitøren Karolina var en av de hyggeligste vi har møtt på.
Jeg spiser alltid på Billys når jeg er i Polen. Maten er veldig god.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Susiq O
Billy's American Restaurants, Owner på Billy's American Restaurants Wyspa Spichrzów, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. august 2022

Hello! Thank You for an honest and amazing words :) It means a lot! Take care and hope to see You againg in the nearest future!

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Vi har vært her flere ganger under oppholdet vårt i Gdansk.
God frokost, god middag og fine drinker.
Drakk blant annet Harley Quinn, med sukkerspinn og glitter. Servitøren vår, Peter laget en alkoholfri versjon til niesen vår.

Takk, 152camillas
Billy's American Restaurants, Owner på Billy's American Restaurants Wyspa Spichrzów, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2022

Thank You so much!! Hope to see You again! :)

Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Kjempegod mat og variert amerikansk meny. Vi spiste Kentucky Filet, Chickes Fajitas, Cheese burger med ekstra ostesaus og Ribs, alt var veldig godt. For ikke å glemme forretten, Løkringer, fantastisk gode.

Takk, Utpatur14
Billy's American Restaurants, Owner på Billy's American Restaurants Wyspa Spichrzów, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2022

Hello! This is really nice to know Your time at Billy's was this good! Hope to see You again in the future!

Anmeldt 11. juli 2022 via mobile enheter

Ble sittende og vente i 20 ved bordet uten at servitørene kom til bordet selv om vi selv hadde henta menyer og satt klare, bordene rundt oss fikk. Vi endte med og finne nytt bord, etter 5min fikk vi bestilt, men måtte igjen vente 5-10 min på drikke. Viktige og nevne at det nesten ikke var gjester i restauranten

Takk, 880fredrikd
Billy's American Restaurants, Owner på Billy's American Restaurants Wyspa Spichrzów, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2022

Hello! This is very very sad for us to hear those words from You... We really can't imagine that something like that has happened in our restaurant. We will for sure try somehow to find out who did that and why, and never let it happen again. We want to apologize to You fro the bottom of our hearts... and we hope to have any other chance from You in the future, so we can show You we can do better.

Have a lovely day

Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Hadde ikke store forhåpninger, men ble svært positivt overrasket. Jeg liker fet mat og når burgeren ble «dynket» i ost så var jeg solgt. Veldig fornøyd!

Takk, Olavvv7

Thank You so much!

Reisende som så på Billy's American Restaurants Wyspa Spichrzów, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Billy's American Restaurants Wyspa Spichrzów? Del dine erfaringer!