“Fantastisk Pizza”

Casa Del Gusto
Få mat levert
Vurdert som nr. 39 av 1 294 Restauranter i Gdansk
Anmeldt 29. februar 2024 via mobile enheter

Fantastisk mat, så nært som man kommer autentisk italiensk utenfor Italia, veldig trivelig å behjelpelig besetning.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Rosenvinge97

Anmeldt 29. august 2023 via mobile enheter

Lenge å vente på maten. Fikk ikke maten samtidig.brødet var veldig tørt. Og der var mye plagsom veps rundt bordet. Positivt mye mat og pent tilberedt.

Dato for besøk: august 2023
Takk, 668katriner
Anmeldt 15. august 2023 via mobile enheter

Helt grei mat til midt på treet pris. Servitøren var flink i engelsk, men burde hvert mer på ballen. Eneste plassen i gdansk vi har måtte tipse. Servitøren la på tips, uten å spørre oss om hvor mye vi ville tipse. Ikke greit.

Dato for besøk: august 2023
Takk, 396erlends
Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Restaurant ved kanalen. Inne og uteservering. Helt greie priser. God mat, men dessverre lite interesserte servitører. Opplevelsen hadde vært mye bedre hvis servitørene hadde gjort jobben sin. Kokkene jobbet bra og lagde gode retter. Kanskje litt små porsjoner på noen av rettene. God pasta og pizza.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, TrondheimsDag
Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Både maten og desserten var meget god, men servitørene var uorganisert og manglet oppmerksomhet som gjorde til at vi måtte vente lenge for å få kontakt med dem. Maten ble servert i småe porsjoner til ok pris.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Marsvinsquash

Reisende som så på Casa Del Gusto, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Casa Del Gusto? Del dine erfaringer!