Jeg var med familien min der for å ta noen drinks, jeg bestilte en pasjonsfruktlemonade, mens mine foreldre bestilte en øl hver. For det første ønsket de lys øl noe de ikke fikk, men de fikk mørk øl, ønsket ikke å klage på dette. Ventet lenge på å få regningen, men tok sin tid. Spurte om regningen,på regningen har de tatt 10% ekstra av det vi har bestilt, i tilleg er det bare drikker vi har bestilt ikke noe mat. De kommer aldri å henter regningen så min søster på 12 måtte gi den i handen til en ansatt. Sitter der i 20 minutter for å få pengene tilbake. Det var ikke mulig engang å spørre noen ansatte da vi aldri så noen. Vi får ingen penger tilbake, og jeg synes dette er respektløst da de allerede tar 10% fra det vi bestilte også skal de også ikke gi oss pengene tilbake. Ønsker ingen å dra dit med mindre du vill miste alle pengene dine
Det er flere grunner til at jeg ikke vil anbefale å dra dit. For det første, servicen var veldig dårlig. Vi ventet lenge på å få regningen, og da vi til slutt fikk den, måtte vi selv gi den til en ansatt. Det er ikke akseptabelt. I tillegg tok de 10% ekstra på regningen uten noen forklaring. Det er ikke rettferdig å bli belastet ekstra for noe vi ikke bestilte. Det er virkelig respektløst. Så, med tanke på den dårlige servicen, de ekstra kostnadene og den generelle respektløsheten, vil jeg sterkt fraråde å dra dit. Du fortjener en bedre opplevelse et annet sted!