Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget god service”
Anmeldelse av Dom Sushi

Dom Sushi
Vurdert som nr. 89 av 986 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 5 - USD 16
Kjøkken: Sushi, Japansk, Sjømat, Fusion
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 21. august 2021 via mobile enheter

Min datter og jeg hadde en meget hyggelig kveld hos Dom Sushi. Mye er takket være den supre servitøren Dominika. Usikker på hvordan det staves… de var dessverre tom for noen fiskesorter vi ønsket i vår sushi, men Dominika ordnet ut! Hun var så utrolig serviceinnstilt og kom med alternativer slik maten ble helt perfekt! Gode smaker og god drikke. Usikker på hvordan det har vært uten Dominika som hjalp oss så mye.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ingvildsch
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Amelia Ż, General Manager på Dom Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2022
Google-oversetting

Thank you for your review! Dominika is one of our best waitress. We are happy to hear that she is really helpful and involved. We hope to see you again soon ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (432)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 433 anmeldelser

Anmeldt 14. desember 2019 via mobile enheter

Veldig bra!
Middagen var en opplevelse i seg selv. Kjempe flotte lokaler. Strålende service og kult opplegg! Maten kommer flytende rundt i en bekk. Smaken og kvaliteten på maten var helt grei :)

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, dyvekes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EmiliaB1294, Kierownik på Dom Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2020
Google-oversetting

Thank you for your review. Delighted to hear you liked the experience at Dom Sushi, we very much look forward to welcoming you back soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2019 via mobile enheter

Vi hadde sushi på deling. Gode smaker og godt japansk øl. Desserten var også god. Hyggelig servitør og koselig atmosfære. Kommer nok igjen

Dato for besøk: november 2019
Takk, Gudrun H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EmiliaB1294, Kierownik på Dom Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. desember 2019
Google-oversetting

Thank you for you review. Please let us know what could we do better, that we got just 3 points ;) ?

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Begynte vår tur med lunsj her. Greie priser og god mat. Fiskesuppen var god, og her kunne de justere styrken etter ønske. Sushien var fersk og absolutt verdt pengene

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Marius A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EmiliaB1294, Kierownik på Dom Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2019
Google-oversetting

Thank you for your positive review, we are delighted to hear you liked our food and hope to see you back soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019 via mobile enheter

Vi bestilte både sushi og litt småretter. Dumpling med and er den beste jeg har fått noen gang. Den andre maten var selvsagt også bra, det var ikke det. Gøy å sitte rundt baren, selv om de ikke brukte båtene som fløt rundt til å servere maten.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, InaMitt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
EmiliaB1294, Kierownik på Dom Sushi, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2019
Google-oversetting

Thank you for your review. Delighted to hear you liked the experience at Dom Sushi!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Dom Sushi, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Dom Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.