Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 82
Vis tilbud
USD 82
USD 76
Vis tilbud
Hotels.com
Expedia.comUSD 76
PricelineUSD 82
ZenHotels.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (827)
Filtrer anmeldelser
827 resultater
Vurdering fra reisende
341
334
123
18
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
341
334
123
18
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 827 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2018

Svært god service, ypperlig service og veldig rene rom. kan anbefales på det store. svært sentralt også. Romservice om det er ønskelig. Frokosten har noe å gå på, men prisen er veldig tilfredsstillende.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Wheelseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerScandicHotel, Guest Relations Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2018
Google-oversetting

Dear guest, thank you very much for your feedback and time spent in the hotel. We hope that as many elements as possible met the expectations and soon we will be able to see again. How did you like the city itself and its attractions? See you soon. Best Regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018

Det er vanskelig med parkering utenfor hotellet. Sprang inn for å spørre om hvor jeg skulle parkere. Vedkommende forsvant fra resepsjonen da hun ikke kunne engelsk. Hun sprang rundt for å finne noen som kunne hjelpe henne. Etter en stund fant hun en som kunne engelsk men vedkommende visste INTET om parkering !!! Så langt om lenge så kom det en som visste. Bruk parkeringshuset ved siden av hotellet men der tar de bare Cash !! Hotellet har ingen avtale med parkeringshuset.

Dyr frokost så rett nede i gaten fikk vi billig god frokost med eggerøre, kaffe jus etc.

Romtips: På baksiden,. Slipper sol,og støy
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerScandicHotel, Guest Relations Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2018
Google-oversetting

Dear guest, thank you very much for the time spent in our hotel and leaving your opinion. We hope that all elements related to the stay were very satisfying. Did you manage to see the most important attractions that can be found in our city? See you soon. Best Regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Flotte rom. Hotellet ser ut som en gammel østblokkbygning, men skinnet bedrar. Flott interiør, fin lobby og hotellbar. 10 min. gange til senter av gamlebyen. Mange fine bygninger og nok av restauranter. 10 min. til stoooort kjøpesenter som inneholder alt. Rett og slett midt i blinken.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, _rnulfs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerScandicHotel, Guest Relations Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2018
Google-oversetting

Dear guest, thank you for choosing our hotel and the whole stay. We hope that we have been able to meet most expectations. We strive to make every little thing show the idea of the Scandic hotel chain, bringing satisfaction with your stay. See you soon. Best Regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2018

Fint hotell, selv om det kanskje ikke ser sånn ut på utsiden. Hotellet ligger i gangavstand til gamlebyen. Kjøpesenteret MADSON ligger rett ved hotellet. Nydelig frokost, gode senger og rene rom. Og ikke minst trivelig betjening. Anbefales virkelig.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
1  Takk, agilbe663791
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerScandicHotel, Guest Relations Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. mai 2018
Google-oversetting

Dear guest, thank you very much for the time spent in our hotel and leaving your opinion. Each assessment is motivation for us to continue working and raising our standards. We care about your full satisfaction. See you soon. Best Regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2018

Kort vei til gamlebyen og dens severdigheter. Ligger rett ved jernbanestasjonen. Fine og rene rom som var godt vedlikeholdt. Ikke så langt å gå til helt ok spisesteder. Veldig god frokost i fine omgivelser på hotellet.

Romtips: Bestilte stille rom på baksiden.Fikk et rett over varemottaket. Bråket startet tidlig om morgenen.
Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Leif-Sverre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerScandicHotel, Guest Relations Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2018
Google-oversetting

Dear guest, thank you very much for the time spent in our hotel and leaving your opinion. Each assessment is motivation for us to continue working and raising our standards. We care about your full satisfaction. See you soon. Best Regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser