Lisbeth F
Norge
Anmeldelse av Hotel Scandic Gdansk
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. feb. 2020
Dato for oppholdet: februar 2020
ManagerScandicHotel, Front Office ManagerHotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. mars 2020
Dear Guest, thank you so much for sharing with us your kind opinion. Thank you for appreciating our convenient location. Such a nice comments make us try even harder :). We hope to welcome you back to our beautiful city in the future!
1.3 km fra Hotel Scandic Gdansk
Se flere hoteller i Gdansk
Anmeldt 13. november 2019

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
ManagerScandicHotel, Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2019

Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Pluss:
Sentral beliggenhet med nærhet til alle severdigheter. Buss 210 som kjører til/fra flyplassen har buss-stopp rett utenfor inngangen. En bussbillett koster bare 3,20 zloty mens taxi tar 80,00 zloty for samme flyplasstur. Gangavstand til gamlebyen. Rene og store rom. Anbefaler å velge Junior Suite i 3. etasje som er store og fine til en ok pris.

Minus:
Enkelte av betjeningen forstår ikke engelsk. Dårlig innsatt i Scandic Friends reglene og måtte drive 'voksenopplæring'. Jeg har bodd på et dusin Scandic hoteller men dette hotellet har den dårligste frokosten. Dårlig pålegg utvalg og trege med å etterfylle brød. Frokost koster 55.00 zloty. Tomme salt/pepper bøsser på flere bord.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Dag1959
ManagerScandicHotel, Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2019

Dear Dag,

Thank you very much for visiting our hotel and the time devoted to leaving feedback. We are sorry that not all elements met your expectations. Guest opinions are extremely important to us, because we can improve the quality of our services.I hope the visit in our beautiful city was enjoyable and I also hope you will give us the opportunity to turn the first impression with your next experience with us.

Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Greit hotell, men litt rot med rommet fordi vi var tre personer. Ekstrasengen vi fikk var umulig å ligge på - hard og vond. Bytte til nytt rom bedret situasjonen. Et godt råd: Hold deg unna spaavdelingen i underetasjen. Massasjen der var dårlig og dyr. Dette var håndspåleggelse - ikke massasje.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, annesG4890MQ

Dear Anne,

Thank you very much for visiting our hotel and the time devoted to leaving feedback. Guest opinions are extremely important to us, because we can improve the quality of our services.

We hope your stay in our beautiful city was very pleasant. See you soon at Scandic Gdansk!

Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Hotellet er firestjerners, men det var nok lenge siden. Jeg hadde en anelse og bestilte superior rom, men fikk en standard rom. Til tross for at hotellet så tilsynelatende tomt ut. Resepsjonisten kunne se hva hun kunne gjøre senere, men jeg orket ikke bytte rom neste dag.

Fellesområdene bærer preg av at det er lenge siden renovering.

Restauranten har god mat, men servicen er fryktelig dårlig. Servitøren som var der begge dager virket irritert over at det kom kunder. Vi var på det meste tre gjester i restauranten.
Spa i kjelleren er en annen historie. Kan bare si at en må styre unna! Jeg har sjelden opplevd lignende behandling. Det er i tillegg veldig lite sjarmerende sted.
Jeg vil anbefale hotellet først og fremst gjøre noe med personalet og servicen. En kommer langt med et vennlig smil.

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, ellisivh2015
ManagerScandicHotel, Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2019

Dear Guest, thank you very much for visiting our hotel and the time devoted to leaving feedback. We are sorry that not all elements met your expectations. We hope the visit in our beautiful city was enjoyable. See you soon at Scandic Gdansk!

Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Fin hotell som ligger bra til. Fint rom og bad. Bra senger, men ønsker at det hadde vært en ekstra hodepute.
Frokostbuffen var helt ok, men hadde foretrukket å spist frokost en annen plass.
Hyggelig betjening.
Anbefaler dette hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, eli_larz
ManagerScandicHotel, Conference Coordinator på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2019

Dear Sauvhauv, thank you so much for sharing with us your opinion. We are happy to hear our delicious breakfast, comfortable rooms and convenient location met your expectations. We hope to welcome you back to our beautiful city in the future!