Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 82
Vis tilbud
Hotels.com
FindHotel
USD 82
USD 80
Vis tilbud
Expedia.comUSD 82
Priceline
TravelocityUSD 82
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (827)
Filtrer anmeldelser
827 resultater
Vurdering fra reisende
341
334
123
18
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
341
334
123
18
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 827 anmeldelser
Anmeldt 26. februar 2020

Hadde juniorsuite,og det var heilt supert.
Genialt med eget soverom Nyoppusset og ganske fint.
Hotellet ligger veldig greit til.
Kort spasertur til gamlebyen og alt den har å by på.
Vi har og tatt toget,som ligger like ved ,til Sopot og til 2 store shoppingsenter som ligger litt utenfor Gdansk.
Anbefaler absolutt hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 642lisbethf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerScandicHotel, Front Office Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2020
Google-oversetting

Dear Guest, thank you so much for sharing with us your kind opinion. Thank you for appreciating our convenient location. Such a nice comments make us try even harder :). We hope to welcome you back to our beautiful city in the future!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2019

Dato for oppholdet: oktober 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
ManagerScandicHotel, Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2019
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Pluss:
Sentral beliggenhet med nærhet til alle severdigheter. Buss 210 som kjører til/fra flyplassen har buss-stopp rett utenfor inngangen. En bussbillett koster bare 3,20 zloty mens taxi tar 80,00 zloty for samme flyplasstur. Gangavstand til gamlebyen. Rene og store rom. Anbefaler å velge Junior Suite i 3. etasje som er store og fine til en ok pris.

Minus:
Enkelte av betjeningen forstår ikke engelsk. Dårlig innsatt i Scandic Friends reglene og måtte drive 'voksenopplæring'. Jeg har bodd på et dusin Scandic hoteller men dette hotellet har den dårligste frokosten. Dårlig pålegg utvalg og trege med å etterfylle brød. Frokost koster 55.00 zloty. Tomme salt/pepper bøsser på flere bord.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dag1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerScandicHotel, Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Dag,

Thank you very much for visiting our hotel and the time devoted to leaving feedback. We are sorry that not all elements met your expectations. Guest opinions are extremely important to us, because we can improve the quality of our services.I hope the visit in our beautiful city was enjoyable and I also hope you will give us the opportunity to turn the first impression with your next experience with us.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2019 via mobile enheter

Greit hotell, men litt rot med rommet fordi vi var tre personer. Ekstrasengen vi fikk var umulig å ligge på - hard og vond. Bytte til nytt rom bedret situasjonen. Et godt råd: Hold deg unna spaavdelingen i underetasjen. Massasjen der var dårlig og dyr. Dette var håndspåleggelse - ikke massasje.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, annesG4890MQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerScandicHotel, Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2019
Google-oversetting

Dear Anne,

Thank you very much for visiting our hotel and the time devoted to leaving feedback. Guest opinions are extremely important to us, because we can improve the quality of our services.

We hope your stay in our beautiful city was very pleasant. See you soon at Scandic Gdansk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Hotellet er firestjerners, men det var nok lenge siden. Jeg hadde en anelse og bestilte superior rom, men fikk en standard rom. Til tross for at hotellet så tilsynelatende tomt ut. Resepsjonisten kunne se hva hun kunne gjøre senere, men jeg orket ikke bytte rom neste dag.

Fellesområdene bærer preg av at det er lenge siden renovering.

Restauranten har god mat, men servicen er fryktelig dårlig. Servitøren som var der begge dager virket irritert over at det kom kunder. Vi var på det meste tre gjester i restauranten.
Spa i kjelleren er en annen historie. Kan bare si at en må styre unna! Jeg har sjelden opplevd lignende behandling. Det er i tillegg veldig lite sjarmerende sted.
Jeg vil anbefale hotellet først og fremst gjøre noe med personalet og servicen. En kommer langt med et vennlig smil.

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ellisivh2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerScandicHotel, Manager på Hotel Scandic Gdansk, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2019
Google-oversetting

Dear Guest, thank you very much for visiting our hotel and the time devoted to leaving feedback. We are sorry that not all elements met your expectations. We hope the visit in our beautiful city was enjoyable. See you soon at Scandic Gdansk!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser