Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 93
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.07.21
Expedia.com
USD 93
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 29.07.21
ZenHotels.com
USD 104
USD 85
Vis tilbud
PricelineUSD 93
Hotels.comUSD 93
Prestigia.comUSD 104
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 597)
Filtrer anmeldelser
1 597 resultater
Vurdering fra reisende
658
729
153
37
20
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
658
729
153
37
20
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 597 anmeldelser
Anmeldt 17. oktober 2018

Greit hotel, sentralt beliggende med gangavstand til gamlebyen og de fleste historiske steder av interesse i Gdansk. Greit kjøpesenter rett over gaten. Noe bråk fra mye byggevirksomhet rundt hotellet. Trivelig bar, god service, hyggelig betjening. Frokosten sto ikke i stil med resten, spis heller på noen av de små stedene I nabolaget.

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Harald M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018 via mobile enheter

Et hotell med sentral plassering . Helt greit hotell med grei service og helt greie rom. Toalettet på rommene er trange.
Baren er plassert bak resepsjonen og er en fin samlingsplass.
Frokosten var minimal og lite verdt kostnaden. De aller fleste har bedre frokost enn dette.
Kjøp rom uten frokost.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, FRG47
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Flott Hotell med store rom og store bad. Godt renhold og god service. Frokost buffé holder god kvalitet.
Gå avstand til gamlebyen.
Flott barområde med stor terrasse.
Alt i alt et flott hotell.
Bør prøves.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Flott hotell med god frokost. Kort avstand til det meste i Gdansk. Hyggelige betjening. Godt renhold. Eneste minus var treg påfylling av rundstykker. Ikke alltid eggerørem var ordentlig stekt. Alt ialt et fint opphold.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Unni V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018

Ligger sentralt rett over veien for Maddison shoppingsenter og 1 km fra jernbanestasjonen og en kort spasertur til gamlebyen. Hyggelig personale og rask inn og utsjekking. Greie rom med daglig renhold, der var ikke innhold i minibaren men vi brukte det til kjøleskap.Gratis wifi. For oss nordmenn så er det veldig dyrt å måtte betale 55 zloty pr person for frokost (gjelder mange hotell i Polen), alternativet er å gå på en restaurant og kjøpe frokostmeny til halve prisen.

Romtips: Prøv å å et rom i de øverste etasjene, det har 17 etasjer.
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Fosnav_gOkidoki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser