Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 76
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 76
Vis tilbud
Agoda.com
USD 60
Vis tilbud
Hotels.comUSD 76
TravelocityUSD 76
HurbUSD 107
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (870)
Filtrer anmeldelser
870 resultater
Vurdering fra reisende
494
288
67
14
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
494
288
67
14
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 870 anmeldelser
Anmeldt 26. oktober 2018 via mobile enheter

Fint hotell som ligger i gamlebyen. Gangavstand til det meste. Rene fine rom. Var litt lytt i rommene da vi kunne høre et barn gråte gjennom veggen. Fint spa i underetasjen. Vennlig personale. Anbefaler å bo her.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ellen_svh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2018 via mobile enheter

Var her fra fredag til mandag. Fantastisk hotell. Rent og pent over alt. Kjempegode senger. Bad med badekar. Rommet hadde også balkong. Veldig fin beliggenhet, nærhet til alt. Veldig god frokost. Anbefales

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Hilde S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kierownictwo, Kierownik på Hanza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to give us this nice review. We hope to have the pleasure of welcoming you back soon.

Nice regards,

Hotel Hanza Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Hanza Hotel er et koselig hotell i gamlebyen med kort avstand til alt. Vi hadde et supert rom med en liten balkong med utsikt mot elven. Rommet hadde en liten sittegruppe og det var mulighet for å lage te og kaffe. Komfortabel seng med både lav og høy pute.
Frokosten var flott og besto av varme og kalde retter med godt utvalg.
Vi er veldig fornøyde, og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, HanneB437
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kierownictwo, Kierownik på Hanza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. september 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thanks a lot for the booking of the room at Hanza Hotel and warm words after the stay.
We look forward to welcoming you again.

Warm regards,

Hotel Hanza Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018

Vi bodde her i fire netter på en juniorsuite i midten av august 2018. Alt var meget bra! Gode senger, ingen støy fra andre gjester og ingen støy fra byen. Suiten var med vinduer mot kanalen og der var det ingen biltrafikk. Særdeles god frokost. Spiste middag der to kvelder, og alt var perfekt. Husets vin smakte godt! Vi reiser meget gjerne tilbake til Hanza.

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, Jan Erik K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018

Vi har vært mange turer til Gdansk og funnet ut at dette er det beste hotellet i denne prisklassen. Suveren belligenhet, fine store rom, nydelig frokost og hyggelig betjening.
Hotellet er behjelpelig med transport

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Roy J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kierownictwo, Kierownik på Hanza Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for choosing Hanza Hotel for your recent stay in Gdansk. We were delighted to hear you had an enjoyable time at our hotel.
Is was a pleasure to have you as our guest.
We hope to see you again soon.

Best regards,

Hotel Hanza Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser