Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (978)
Filtrer anmeldelser
978 resultater
Vurdering fra reisende
347
473
128
25
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
347
473
128
25
5
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 978 anmeldelser
Anmeldt 4. september 2018

dette lå ikke mange meter fra gamlebyen,men allikevel i et rolig område,vi hørte ikke biltrafikken.det var helt greie rom, rengjort hver dag.frokosten var en positiv overraskelse,og uterområdet med koselig hage ,uten støy,var perfekt.kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, lindajo72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2018
Google-oversetting

Dear lindajo72,

Thank you very much for your nice feedback. We are happy to hear that you enjoyed your stay at Novotel Gdansk Centrum and that you appreciated our breakfast and location :) We hope your next stay will be as pleasant as the previous one.

Best regards,
Lizaveta Iwaniuk - Guest Relation Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger kjempe sentralt, de har en bra frokost. Betjeningen var veldig serviceinnstilt. Men det er dårlig renhold og vi var uheldig med rommet som lå ut mot et andleggsområde. Gdansk kan anbefales, vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Vegard S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2018
Google-oversetting

Dear Vegard S,

Thank you so much for sharing your feedback with us, we do appreciate it.
We are pleased to hear that our breakfast and location met your expectations and we are deeply sorry about cleaning service and the fact you didn't enjoy your room. We hope that you'll give us an opportunity to serve us again, so we would have a chance to improve our mistakes and make you enjoy your stay fully.

Best regards,
Lizaveta Iwaniuk - Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Gode senger og super beliggenhet. Den flotte hagen med
mulighet til å både spise frokost og sitte ute når man måtte ønske gjør dette til et førstevalg om sommeren.
Selv om hotellet ligger veldigsentralt er det stille og fint her.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Ingunn K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2018
Google-oversetting

Dear Ingunn K,

Thank you so much for choosing Novotel Gdansk Centrum and for your kind words regarding your stay :) We hope that keeping in mind your experience in our hotel, you will give us a possibility to serve you again in our hotel :)

Best regards,
Lizaveta Iwaniuk
Guest Relation Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Anbefales virkelig.
Hyggelige ansatte.
God service.
Rent.
Perfekt beliggenhet.
God frokost.
Nydelig hage med sittegrupper.
Har mistet tellingen på hvor mange ganger vi har bodd på dette hotellet, 5 dager til neste gang.
Ser ingen grunn til å bytte.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Jeanette D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lizaveta-Iwaniuk, Kierownik ds. gości på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018
Google-oversetting

Dear Jeanette D,

Thank you for taking the time to share you review with us! We do appreciate all the good words you said.

We are glad that you enjoy your stay every time you are here and thank you for choosing Novotel Gdansk Centrum! :) We are happy that we could met your expectations. We promise to do our best to keep you feel incredible in our hotel.

Thank you again for leaving this opinion. We hope that we will have an opportunity to serve you again.


Best regards,
Liza
Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2018 via mobile enheter

Perfekt beliggenhet, rent og fint hotellrom og vennlig personale. Likte oss veldig godt og kommer nok til å bo her om vi skal tilbake til Gdansk anbefaler dette hotellet til andre som skal til Gdansk, sentralt og flott

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 356sirib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Waldemar D, Rooms Division Manager på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2018
Google-oversetting

Dear Siri B.,
Thank you so much for taking the time to write this review and choosing the Novotel Gdansk Centrum for your stay in Gdansk.
I will send your compliments to our team and I hope you will give us an opportunity of welcoming you back soon.
Kind regards,
Krystian
Rooms Division Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser