Hotellet ligger bare en kort spasertur fra gamlebyen i Gdansk. Rommene er rene og personalet er hyggelig. Frokosten er god og det er godt utvalg av varm og kald mat. Hotellet har en koselig hage hvor man kan slappe av.
Dato for oppholdet: juli 2018
Spør Ane-hal om Novotel Gdansk Centrum
1 Takk, Ane-hal
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Dear Ane-hal,
Thank you for your kind comments regarding your stay at Novotel Gdansk Centrum. We are glad to know that your stay met your expectations and you enjoyed our service, breakfasts and garden :) We hope your next sty will be even more enjoyable than the previous one :)
Best regards, Lizaveta Iwaniuk - Guest Relations Manager
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Lå 3 netter her, 2 voksne og 2 barn. Grei størrelse på rom. Bra bad. Gode senger. Frokost er 55pln per pers, barn gratis frokost. At frokosten var så fantastisk som andre har skrevet her er tull. I forhold til vanlige norske hotell er den middelmådig. Ikke noe utvalg utover det som er normalt, ei heller noe kvalitet utover normalt. Suveren beliggenhet i forhold til det meste. Ligger rett ved hoved gågata i gamle byen. Stille strøk. Grei og hyggelig personale. Kommer gjerne igjen.
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør DagMj_ndalen om Novotel Gdansk Centrum
Takk, DagMj_ndalen
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018
Dear DagMj_ndalen,
Thank you for taking time to share your experience with us. Thank you also for your kind words regarding our hotel, rooms and staff. We are pleased to hear that you enjoyed staying in the historical heart of the city. It would be a pleasure for us to serve you once again in Novotel Gdansk Centrum - next time we will try to amaze you with our breakfasts ;)
dette lå ikke mange meter fra gamlebyen,men allikevel i et rolig område,vi hørte ikke biltrafikken.det var helt greie rom, rengjort hver dag.frokosten var en positiv overraskelse,og uterområdet med koselig hage ,uten støy,var perfekt.kan absolutt anbefales.
Dato for oppholdet: september 2018
Verdi
Sted
Service
Spør lindajo72 om Novotel Gdansk Centrum
Takk, lindajo72
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2018
Dear lindajo72,
Thank you very much for your nice feedback. We are happy to hear that you enjoyed your stay at Novotel Gdansk Centrum and that you appreciated our breakfast and location :) We hope your next stay will be as pleasant as the previous one.
Best regards, Lizaveta Iwaniuk - Guest Relation Manager
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet ligger kjempe sentralt, de har en bra frokost. Betjeningen var veldig serviceinnstilt. Men det er dårlig renhold og vi var uheldig med rommet som lå ut mot et andleggsområde. Gdansk kan anbefales, vi kommer gjerne igjen.
Dato for oppholdet: september 2018
Spør Vegard S om Novotel Gdansk Centrum
Takk, Vegard S
Dear Vegard S,
Thank you so much for sharing your feedback with us, we do appreciate it. We are pleased to hear that our breakfast and location met your expectations and we are deeply sorry about cleaning service and the fact you didn't enjoy your room. We hope that you'll give us an opportunity to serve us again, so we would have a chance to improve our mistakes and make you enjoy your stay fully.
Best regards, Lizaveta Iwaniuk - Guest Experience Manager
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Gode senger og super beliggenhet. Den flotte hagen med mulighet til å både spise frokost og sitte ute når man måtte ønske gjør dette til et førstevalg om sommeren. Selv om hotellet ligger veldigsentralt er det stille og fint her.
Dato for oppholdet: august 2018
Spør 76ingunnk om Novotel Gdansk Centrum
Takk, 76ingunnk
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2018
Dear Ingunn K,
Thank you so much for choosing Novotel Gdansk Centrum and for your kind words regarding your stay :) We hope that keeping in mind your experience in our hotel, you will give us a possibility to serve you again in our hotel :)
Best regards, Lizaveta Iwaniuk Guest Relation Manager