Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 003)
Filtrer anmeldelser
1 003 resultater
Vurdering fra reisende
353
485
133
26
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
353
485
133
26
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 003 anmeldelser
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Jeg bodde nettopp to netter på Novotel i Gdansk. Hotellet ligger plassert ved hovedveien inn til Gdansk, men man kan gå igjennom hagen og befinne seg midt i sentrum i løpet av få minutter.

Fargene er lyse både på rom og i fellesarealer, og selv om rommene er små er standarden helt Ok. Badet er lite, og dusjkabinettet i minste laget. Senger helt greie.

Vi spiste frokost på hotellet, og den besto av både varme og kalde retter. Hotellet har også en bar med sittegruppe rundt, og et lite lekeområde for barn. Treningsrommet var lite og med få apparater, så dette ble ikke brukt. God service fra resepsjon og resten av personale. Hotell rent og pent, og godt vedlikeholdt.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger bare en kort spasertur fra gamlebyen i Gdansk. Rommene er rene og personalet er hyggelig. Frokosten er god og det er godt utvalg av varm og kald mat. Hotellet har en koselig hage hvor man kan slappe av.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ane-hal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Ane-hal,

Thank you for your kind comments regarding your stay at Novotel Gdansk Centrum. We are glad to know that your stay met your expectations and you enjoyed our service, breakfasts and garden :) We hope your next sty will be even more enjoyable than the previous one :)

Best regards,
Lizaveta Iwaniuk - Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Lå 3 netter her, 2 voksne og 2 barn. Grei størrelse på rom. Bra bad. Gode senger. Frokost er 55pln per pers, barn gratis frokost. At frokosten var så fantastisk som andre har skrevet her er tull. I forhold til vanlige norske hotell er den middelmådig. Ikke noe utvalg utover det som er normalt, ei heller noe kvalitet utover normalt. Suveren beliggenhet i forhold til det meste. Ligger rett ved hoved gågata i gamle byen. Stille strøk. Grei og hyggelig personale. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, DagMj_ndalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018
Google-oversetting

Dear DagMj_ndalen,

Thank you for taking time to share your experience with us. Thank you also for your kind words regarding our hotel, rooms and staff. We are pleased to hear that you enjoyed staying in the historical heart of the city. It would be a pleasure for us to serve you once again in Novotel Gdansk Centrum - next time we will try to amaze you with our breakfasts ;)

Warm regards,
Lizaveta Iwaniuk - Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018

dette lå ikke mange meter fra gamlebyen,men allikevel i et rolig område,vi hørte ikke biltrafikken.det var helt greie rom, rengjort hver dag.frokosten var en positiv overraskelse,og uterområdet med koselig hage ,uten støy,var perfekt.kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, lindajo72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2018
Google-oversetting

Dear lindajo72,

Thank you very much for your nice feedback. We are happy to hear that you enjoyed your stay at Novotel Gdansk Centrum and that you appreciated our breakfast and location :) We hope your next stay will be as pleasant as the previous one.

Best regards,
Lizaveta Iwaniuk - Guest Relation Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger kjempe sentralt, de har en bra frokost. Betjeningen var veldig serviceinnstilt. Men det er dårlig renhold og vi var uheldig med rommet som lå ut mot et andleggsområde. Gdansk kan anbefales, vi kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Vegard S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Lizaveta-Iwaniuk, Менеджер по обслуживанию клиентов på Novotel Gdansk Centrum, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. september 2018
Google-oversetting

Dear Vegard S,

Thank you so much for sharing your feedback with us, we do appreciate it.
We are pleased to hear that our breakfast and location met your expectations and we are deeply sorry about cleaning service and the fact you didn't enjoy your room. We hope that you'll give us an opportunity to serve us again, so we would have a chance to improve our mistakes and make you enjoy your stay fully.

Best regards,
Lizaveta Iwaniuk - Guest Experience Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser