Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (417)
Filtrer anmeldelser
417 resultater
Vurdering fra reisende
210
116
53
19
19
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
210
116
53
19
19
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 417 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Vi var inviterte til bryllup med familie og brudeparets venner. Grillbufé fredag og bryllupsmiddag og feiring lørdag. Vi var der 2 netter. Grillbufé var bra, bryllupsmiddag svært bra, med påfølgende bufé etter polsk tradisjon, til kl 0400. Telt med tregulv i hagen, plass til godt over 100,vi var 80. Dette var et glimrende «lokale». Hotellet var svært erfarne og proffe til slike arrangement, med blomsterarr. («outsourced») etc. Det var en glimrende måte å arrangere bryllup. Stedet er litt utenfor bysentrum, så kanskje mindre aktuelt for ferieopphold uten venneflokk/familie.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, oyga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017

Vi inviterte drøye 70 gjester med oss hit for å feiret bryllupet vårt. Og for en suksess! Nydelig atmosfære, fine uteområder, ryddig og rent, store hotellrom, imøtekommende og vennlig personale og god mat både i frokostsalen og restauranten.
Vi kunne ikke fått en bedre lokasjon for vårt bryllup!
Om jeg skal nevne noe negativt så hadde vi tidvis problemer med å kommunisere med enkelte av personalet i restauranten/baren, men det gjaldt kun de ikke-polske ansatte.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, marianner139
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

Har vært 2 ganger på dette hotellet. Rent overalt, hyggelige ansatte og nydelig mat.
Stille og rolig atmosfære, flott basseng og spa-avdeling.
Egner seg både for par og venneturer og jeg har prøvd begge deler. hotellet låner ut sykler gratis og det er helt nydelig å sykle rundt i dype skoger eller til nærmeste landsby på 10 minutter.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Randi M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. februar 2017 via mobile enheter

Herlig plass. Nydelige store rom og kjempegod mat. Spaen var veldig fin og massasjen var herlig. En fantastisk plass å reise om man er litt sliten og vil hente seg inn. Er opprinnelig en gammel herregård. Deilig å ikke ha basen i byen Gdansk selv om det blir mye taxi

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Heidi342
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DyrektorHotelu, General Manager på Dwor Oliwski Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. februar 2017
Google-oversetting

Dear Heidi342, Thank you very much for rating Dwór Oliwski City Hotel & Spa on tripadvisor.com and for your positive opinion on our beautiful large rooms, delicious food and very nice Spa. We will be pleased to have You in our hotel again in the near future. Kindest regards, Hotel Director

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2016

Vi feiret min manns 70 årsdag der med 40 gjester. I tre hele dager tok de utrolig godt vare på oss. Dette er et perfekt hotell for bryllup, jubileer osv. Maten er himmelsk god og servicen er fantastisk. Hotellet har en nydelig SPA avdeling. Hotellet byr på store fine rom.Hit kan man dra for å slappe av. Hotellet byr på kvalitet på alle sine tjenester. Både vi og alle våre gjester var veldig fornøyd med oppholdet.

Romtips: Rommene er store og fine
Dato for oppholdet: mai 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, dalenmai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
DyrektorHotelu, Kierownik på Dwor Oliwski Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2016
Google-oversetting

Dear Mai Halen, Thank you for taking the time to rate Dwór Oliwski City Hotel & Spa on tripadvisor.com.We are happy that you have enjoyed your stay in our boutique hotel. I am glad to read that the location and qualified staff met your expectations, and the Spa & Wellness centre left you relaxed. We will be happy to have you as our Guest again in the future. Kindest Regards, Hotel Director.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser