Fin by. Veldig koselig atmosfære. Absolutt vært et besøk. Vi ligger på hanza hotel. Det ligger midt i smørøyet i forhold til det meste av scenarioet
En veldig hyggelig plass å rusle på tur. Veldig koselige restauranter å sette seg på og nyte noe godt i glasset. Eller spise noe godt.
Old town I Gdansk er en fin plass å dra. Her kan du oppleve gamle arkitektur. Maria kirken er vært et besøk.
Ta deg en tur I sidegatene der er noen artige barer som du ikke har sett maken til. Der treffes mange som
Dette er en fantastisk by som det har blitt tatt veldig godt vare på gamle bygninger og arkitektur. Dette er bare noe som må oppleves når man besøker gdansk eller områder i nærheten.
God stemning med venner, gode drinker og god pizza. midt i gamlebyen, greit forspiel plass! White russian drinken var meget god
Et av de vakreste turstedene vi hadde muligheten til å besøke. Mange restauranter og attraksjoner langs hele byen. Utmerket kveldstemning