Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Old Town på
fra USD 39,74
Mer informasjon
fra USD 42,92
Mer informasjon
fra USD 174,70
Mer informasjon
fra USD 78,69
Mer informasjon
Anmeldelser (6 881)
Filtrer anmeldelser
6 881 resultater
Vurdering fra reisende
5 170
1 517
165
17
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 170
1 517
165
17
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 6 881 anmeldelser
Anmeldt 24. mars 2020 via mobile enheter

En veldig hyggelig plass å rusle på tur. Veldig koselige restauranter å sette seg på og nyte noe godt i glasset. Eller spise noe godt.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, 638gretau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Old town I Gdansk er en fin plass å dra. Her kan du oppleve gamle arkitektur. Maria kirken er vært et besøk.
Ta deg en tur I sidegatene der er noen artige barer som du ikke har sett maken til. Der treffes mange som

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, 699franks
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2020 via mobile enheter

Dette er en fantastisk by som det har blitt tatt veldig godt vare på gamle bygninger og arkitektur. Dette er bare noe som må oppleves når man besøker gdansk eller områder i nærheten.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, thomas_208
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. februar 2020 via mobile enheter

God stemning med venner, gode drinker og god pizza. midt i gamlebyen, greit forspiel plass! White russian drinken var meget god

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, 15annettet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2020

Et av de vakreste turstedene vi hadde muligheten til å besøke. Mange restauranter og attraksjoner langs hele byen. Utmerket kveldstemning

Dato for opplevelse: desember 2019
2  Takk, Katrin_Nowacka
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser