Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (443)
Filtrer anmeldelser
443 resultater
Vurdering fra reisende
361
55
14
6
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
361
55
14
6
7
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 443 anmeldelser
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Helt utrolig flott, både betjening, rommet og servicen. Behaglig betjening og alltid til stede for oss. God frokost, rolige omgivelser og sentral beliggenhet i Gdansk. Hit kan vi gjerne komme tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ellen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Podewils_Hotel, Kierownik på Podewils Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Mrs.Ellen B!
Thank you for your comments following your recent stay at our Hotel Podewils.
It is a pleasure to read how much you enjoyed your stay with us!
We are looking forward to having you with us soon again!
Best regards
Magdalena Piotrowska
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

Fantastisk mottakelse, personellet gjorde sitt ytterste for at vi skulle få et flott opphold. Frokosten var over forventning. Vi spiste en kveld på restauranten, i tråd med alt annet fantastisk.
Første kveld, var vi ute for å oppleve Gdansk, kom tilbake på hotellet og sengen var ferdig gjort, med en liten vær rapport.
Dette gir den ekstra prikken, som gjør gjester fornøyd

Dato for oppholdet: juni 2018
1  Takk, Gegis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Podewils_Hotel, Kierownik på Podewils Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2018
Google-oversetting

Dear Gegis!
Thank you very much for your nice feedback. We are happy to hear that you enjoyed your stay at Hotel Podewils and that you appreciated our reception staff and restaurant.
Looking forward to your soon return visit.
Best regards
Magdalena Piotrowska
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2018 via mobile enheter

Rolig og nydelig sted med flott beliggenhet ved kanalene. Pene rom og god frokost. Passer godt for voksne. Det som skiller dette hotellet fra andre, er servicen. Den er utmerket!! Jeg har aldri opplevd maken. De som jobber i resepsjonen der, er engler!

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Gunhild S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Podewils_Hotel, Kierownik på Podewils Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juni 2018
Google-oversetting

Dear Gunhild S!
Thank you for your nice comment. It´s great that you had a good time in Gdansk.
We will forward your words also to our staff. Without a good team it would not work to satisfy our guests.
Thank you!
We are looking forward to having you with us soon again!
Warm regards
Magdalena Piotrowska
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2018 via mobile enheter

Et VELDIG koselig og servicevennlig hotell. Anbefales på det sterkeste. Hadde aldri trodd at Polen skulle være ett så positivt reisemål. God restaurant og nydelig frokost som man ikke får på Skandinaviske hoteller Anbefales veldig....

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, johang449
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Podewils_Hotel, Kierownik på Podewils Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mai 2018
Google-oversetting

Dear Mr. Johan G, warmest greetings from Podewils Hotel! Thank you so much for choosing our house as well as for taking the time to sharing your nice feedback. We would be more than happy to have you with us soon again!
Best greetings,
Magdalena Piotrowska
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2018

Lite koselig og litt herskapelig hotel med lin servietter til en flott frokost og hvor servitøren kommer til bordet og tar opp bestilling på det du ønsker av varm mat egg og bacon,omeletter etc.Hotelet har en gammel og svært gjennomført stil fra a til å.Svært vennlig personal som hjelper deg med alt du trenger for et fint opphold i Gdansk.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Oddbjørn N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Podewils_Hotel, Kierownik på Podewils Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. mai 2018
Google-oversetting

Dear Oddbjørn N, thank you very much for your nice feedback and high rating. We would be glad to welcome you back again.
Warmest regards, Magdalena Piotrowska - Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser