Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
FindHotel
Lol.travel
StayForLong
Destinia.com
Trip.com
Expedia.com
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (477)
Filtrer anmeldelser
477 resultater
Vurdering fra reisende
389
57
14
9
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
389
57
14
9
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 477 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2019 via mobile enheter

Bodde der i 3 netter. Helt topp. Service jeg ikke har opplevd før. Rommet var helt nydelig med friske roser på bordet samt velkomstdram. Veldig gode senger. Frokosten i seg selv var en opplevelse med service på høyt nivå. Anbefales på det sterkeste om man skal besøke Gdansk. Vi kommer igjen

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, nilsenk2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Podewils_Hotel, Kierownik på Podewils Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2019
Google-oversetting

Dear Nilsenk2019!
Thank you very much for your nice feedback. We are happy to hear that you enjoyed your stay at Hotel Podewils and that you appreciated our service, breakfast, fresh roses and welcome drink.
And most of all thank you for highly recommending our Hotel, which is very important for us
Looking forward to your soon return visit.
Best regards
Magdalena Piotrowska
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2019

Denne gangen bodde jeg på et herskapelig og flott 5 stjerners hotell! Hotellet hadde i tillegg en lang og spennende historie.Har aldri opplevd denne typen gjennomført service noen gang! Hyggelig personale som alltid er tilgjengelig. Flott beliggenhet og veldig god mat!
En middag i hotellets topprestaurant «The River» anbefales!

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, Olavmj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Podewils_Hotel, Kierownik på Podewils Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. august 2019
Google-oversetting

Dear Mr. Olavmj!
Thank you for your comment. We are happy to hear that you enjoyed your stay at Hotel Podewils and that you appreciated the historical character of the Hotel, service and The River Restaurant. Hope to see you again!
Best regards,
Magdalena Piotrowska
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. februar 2019

Nydelige rom med liten sittegruppe, separat del med skrivebord og stort, deilig bad. Gammel stil og hjemmekoselig. Nydelig liten restaurant med deilig frokost. Trolig fint å sitte ute om sommeren.
De ansatte smilende , serviceminded og hjelpsomme på alle måter.
Bare HOTELLET alene er en god grunn for å reise til Gdansk!!!

Dato for oppholdet: februar 2019
Takk, ingerjohannes544
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2018

Vi hadde to netter på Podewils i begynnelsen av desember. Julestemningen kom i det øyeblikket vi så hotellet. Det var nydelig pyntet til jul både ute og inne. Hotellrommet var hyggelig innredet med dype stoler, gammeldagse møbler og gode senger. Det lå sjokolade på puta og det var gratis likør som velkomstdrink. Tykke tepper på golvet ga den ekslusive følelsen, selv om det nok ville gitt utfordringer ved et lengre opphold i forhold til luftkvaliteten på rommet. Litt utfordringer med varmen på rommet, men det kunne vi helt sikkert løst ved å snakke med betjeningen. Frokosten var eksepsjonelt bra, med egen meny for egg, sølvbestikk og store tekanner. Servicen på hotellet var flott. Anbefaler virkelig dette hotellet. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: desember 2018
Takk, Anne I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Podewils_Hotel, Kierownik på Podewils Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. desember 2018
Google-oversetting

Dear Mrs. Anne I!
Thank you very much for your beautiful comment. We are happy to hear that you enjoyed your stay at Hotel Podewils and that you appreciated our service, breakfast, rooms and christmas decoration :) Hearing such nice comments about our Hotel Podewils makes us proud. And most of all thank you for highly recommending our Hotel, which is very important for us Looking forward to your soon return visit.
Best regards Magdalena Piotrowska Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Herskapelig og flott hotell! Har aldri opplevd denne typen gjennomført service noen gang! Hyggelig personale som alltid er tilgjengelig. Fine, rene rom med alt du trenger. Flott beliggenhet og god mat! Anbefales virkelig!!

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, krishur91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Podewils_Hotel, Kierownik på Podewils Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Mr. Krishur91,
thank you very much for your nice feedback. We are happy to hear that you enjoyed your stay at Hotel Podewils and that you appreciated our service, rooms and location.
And most of all thank you for highly recommending our Hotel, which is very important for us.
Without a good team it would not work to satisfy our guests.
We would be more than happy to have you with us soon again!
Best greetings,
Magdalena Piotrowska
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser