Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 72
Vis tilbud
Expedia.com
Booking.com
USD 73
Vis tilbud
Snaptravel
Hotels.comUSD 72
Priceline
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (378)
Filtrer anmeldelser
378 resultater
Vurdering fra reisende
130
195
44
4
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
130
195
44
4
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 378 anmeldelser
Anmeldt 15. august 2018

Veldig bra hotell noen få minutters gange utenfor turisttråkket. Relativt enkel standard, men i forhold til hva man betaler får man mye for pengene. Høflig, hjelpsom og godt bemannet resepsjon. Rommet var veldig rent. Frokosten var knallgod, som en buffet. Mye laget av restaurantmaten fra dagen før, vil jeg tro. Anbefales!

Romtips: Rom mot gårdsplassen vil være stillere. På andre siden er det en trafikkert vei.
Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Trude K G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018

hotellet ligger ca 5-10 min gange fra turistsentrum av Gdansk. gode parkeringsmuligheter, selv om han som satt i parkeringsluka var veldig sur. frokosten var heilt ok, og betjeningen var veldig hjelpsom. rene og hyggelige rom. helt supert for en natt eller to:)

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Trudels88
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2017 via mobile enheter

Fine rene rom. Hadde litt problem med rommet, men fikk nytt rom uten noe om og men. Service innstilt personale. 10 minutter gange til dær det skjer på kvelstid. Stille og roligt område. Grei frokost. Midt på treet restaurant, med rimelige priser.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Øyvind I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2017 via mobile enheter

Helt greit hotell, litt utenfor sentrum. 10 minutter å gå til torvet midt i byen. Hyggelige og hjelpsomme i resepsjonen.
Grei frokost, pluss for omelett, stekt etter ønske .
Rene rom.
Fint uteområde, tok et glass vin der.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, strheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juli 2017 via mobile enheter

Flott hotell med fine rom. Reint. God frokost å rett rundt hjørnet ligger gamle byen. Personalet var hyggelige. Eineste negative er at baren stenger kl 23.00
Men man er jo ikke i gdansk for å sitte i hotell baren da.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, christoffere260
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser