“Mat”

Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk god mat og god service anbefales. Her kommer vi igjen.Fantastik behagelig e kelnere og herlig atmosfære

2  Takk, Dream63652259624

Anmeldt 28. oktober 2018 via mobile enheter

Denne koselige restauranten ligger langs kanalen/elven. Vi valgte stedet etter å ha lest gode omtaler på Tripadvisor og ble ikke skuffet. Vi ble umiddelbart tatt imot av en veldig hyggelige servitør. På min forespørsel fikk vi anbefalt svineknoke og snitzel (vi ønsket typisk polsk mat). Maten smakte nydelig og porsjonene veldig store (vi klarte ikke å spise opp).
Anbefales!

Takk, kselboskar
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Etter en fuktig kveld på byen i Gdansk, så våknet vi ganske seint og var frokost sulten. Og etter hva eg kunne finne her på Tripadvisor så skulle disse ennå ha frokost servering. Og til min store glede så hadde de frokost meny igjennom hele dagen, noe eg synes er ganske genialt viss man våkner seint og ikke rekker den vanlige frokost serveringen. Og det var utrolig god frokost ikke minst. Eg prøvde resturanten sin egen frokost rett, veldig god og nydelig nypresset appelsinjuice!

Takk, lindamari007
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig restaurant ved kanalen.
Det var utolig god service og veldig god mat👍
Dette er en restaurant å anbefale, svineknoken må prøves.

1  Takk, Maria S
Anmeldt 17. oktober 2018 via mobile enheter

Mye folk i lokalet. Vi satt litt i baren og drakk nydelig øl og etter litt ble det et ledig bord til oss. Herlig service av oppmerksom betjening. Vi bestilte schnitzel og en type svinekjøtt. Begge deler smakte nydelig. Vin til maten, spesielt godt øl og maten var rimelig og god. Vi likte oss godt her. Anbefales å spise her. Koselig lokale og meget trivelig sted

Takk, ToneL298

Reisende som så på Gdanski Bowke, så også på

Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Gdanski Bowke? Del dine erfaringer!