Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig men litt smakløs.”
Anmeldelse av Restauracja Kubicki

Restauracja Kubicki
Vurdert som nr. 46 av 1 005 Restauranter i Gdansk
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 23 - USD 110
Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 13. januar 2019 via mobile enheter

En trivelig restaurant med god atmosfære. Rettene var vakkert dandert, men litt lite smak. Pluss for hyggelig pianomann.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, larsj_rgenm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kubicki K, Dyrektor generalny på Restauracja Kubicki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guest,
thank You very much indeed for your fantastic review. We are so pleased You enjoyed Your visit with us and I hope we have the pleasure of welcoming you back again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (1 386)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 1 386 anmeldelser

Anmeldt 17. september 2018

Her har vi vært fornøyd før, og kom derfor tilbake for en lunch. Dessverre var det ikke like bra denne gangen, bare litt dyrere. Servitørene var til dels fraværende, og maten var grei men ikke fremragende som forrige gang. Og prisen som sagt oppdatert til turistnivå. Ikke den beste plassen i Gdansk, men greit nok.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, JonMortenJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kubicki K, Kierownik på Restauracja Kubicki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
thank You very much for your review. We have only fresh, local products and prices are conditioned by our suppliers.
We hope we have the pleasure of welcoming you back again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Første gang jeg har vært på Kubicki i Gdansk. Fin restaurant med god atmosfære. Svært hyggelige servitører og fortreffelig mat. Kolonka kan jeg virkelig anbefale. Og restauranten har verdens beste eplekake med is. Mvh AnneNorge

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 2716AG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kubicki K, Kierownik på Restauracja Kubicki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
thank you for your feedback shared here with Tripadvisor community.
I am very happy that your comments towards our staff and services are positive and that you rated high the value of the restaurant. This is exactly what we try to deliver to our guests.We hope to welcome you back during your next Gdańsk adventure.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Andre gang vi er her i byens eldste restaurant, og igjen veldig fornøyde med matopplevelsen. Fint lokale med behagelige sofaer og stoler, og hyggelige servitører. Vi hadde villsvin, and og kylling til hovedrett, ostekake og eplekake til dessert, alt kan anbefales. Nydelig mat for tre personer til ca 750 norske kroner med tips. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Ann Kristin A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kubicki K, Dyrektor generalny på Restauracja Kubicki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
thank You very much indeed for your fantastic review. We are so pleased You enjoyed Your visit with us and I hope we have the pleasure of welcoming you back again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2018 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse meget god service og mat .anbefaler villsvin og biff .
Meget god vin anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: mai 2018
Takk, alexandere786
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Kubicki K, Kierownik på Restauracja Kubicki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2018
Google-oversetting

Dear Guest,
thank You for sharing your feedback.We are thrilled You enjoyed your stay with us and hope you are able to return back to Kubicki.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restauracja Kubicki, så også på

 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Restauracja Kubicki? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.