“Veldig hyggelig, og maten var fortreffelig.”
Anmeldelse av Restauracja Kubicki

Restauracja Kubicki
Vurdert som nr. 64 av 1 355 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: kr 246 - kr 1 179
Kjøkken: Polsk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 24. juli 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening, stemningen i restauranten (ute) var behagelig. Maten smakte fortreffelig, saftigste and vi har spist👍

Takk, geiraols

Anmeldt 27. september 2021 via mobile enheter

Maten smakte nydelig, ikke store porsjoner, så det var ikke for mye. Kunne nyte hver bit. Her kan du få kjempedyr vin, men vi klarte oss godt med den billige. Skal tilbake og den anbefales 😊

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, Norge123
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Vi var på Restauracja Kubicki to kvelder under vårt opphold i Gdansk. Den ligger sentralt til ved kanalen/ Hotel Hilton. Godt utvalg i smakelige middagsretter og oppmerksomme kelnere! Vi gledet oss over den gode stemningen som pianisten skapte!( La Compersita, Kalinka og mange andre fengende melodier fra en « svunnen tid»!)🎹🎼😊🤩

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, kristianeb2015
Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Vi var tre par som ønsket å smake villsvin. Og vi ble ikke skuffet, denne retten kunne kjøkkenet! Hyggelig betjening og koselig lokale, prisen var det heller ingenting å si på.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, johnnysH6564IG
Anmeldt 25. november 2019

Veldig god atmosfære og nydelig mat og drikke! Hyggelige og proffe kelnere! Ikke dyrt heller! Vi var to vennepar som koste oss veldig og kan absolutt anbefale dette stedet! Et svært vellykket restaurantbesøk:-)

Dato for besøk: november 2019
Takk, JanogRita
Kubicki K, Dyrektor generalny på Restauracja Kubicki, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. november 2019

Dear Guest,
thank You for visiting us during your visit in Gdańsk. I am glad you enjoyed our restaurant.Thank for Your positive feedback towards our services as well as our very good food.

Reisende som så på Restauracja Kubicki, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province

Har du vært i Restauracja Kubicki? Del dine erfaringer!