“Veldig bra”

La Pampa Steak House
Vurdert som nr. 77 av 1 357 Restauranter i Gdansk
Kjøkken: Argentinsk, Grill
Anmeldt 24. mai 2023 via mobile enheter

Super god mat, beste vi spiste i løpet av 5 dager i Polen. Kun vi i lokalet, det var litt kjedelig.

Biffen smeltet på tungen.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Robin M

Anmeldt 11. april 2023 via mobile enheter

Dette er en 5 av 5, eksepsjonell service og usedvanlig god mat. Biffen smelta på tunga! Riktignok det dyreste stedet vi har spist, men her velger man litt selv hva man gjør det til. Uansett verdt hver eneste krone.

Takk, chrismaro1988
Anmeldt 7. april 2023 via mobile enheter

En biff restaurant som kan anbefales. Vi er innom her hver gang vi er i Gdansk. Fantastisk biff hver gang, og meget god service kjennetegner plassen. Meget god vinliste topper måltidet. Anbefales.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Arne Viggo K
Anmeldt 6. april 2023

Veldig god biff, en av de bedre bedre biffresturant jeg har vært på. Hyggelig betjening med høy service . Anbefales og kommer gjerne igjen:)

Takk, Camilla S
Anmeldt 5. april 2023

Veldig god mat, hyggelig og service innstilt personale. Vi fikk komme til tiltross for egentlig var fullbooket. Litt dyrt, men veldig god mat og drikke. Anbefales om du ønsker å spise en skikkelig god biff

Takk, emiliej734

Reisende som så på La Pampa Steak House, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Sopot, Pomerania Province

Har du vært i La Pampa Steak House? Del dine erfaringer!