Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin restaurant med svært god service”
Anmeldelse av Mercato Restaurant

Mercato Restaurant
Få mat levert
Vurdert som nr. 348 av 921 Restauranter i Gdansk
Prisklasse: USD 6 - USD 33
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 16. desember 2018

Veldig fin restaurant med svært dyktige servitører som virkelig kan det de driver med. Vi hadde forrett og hovedrett, samt et glass prosecco hver og en flaske rødvin. Forretten var goose soupe, en nydelig suppe med kraftige smaker som virkelig kan anbefales. Nesten så den kunne vært en hovedrett i seg selv. Hovedretten trekker derimot opplevelsen ned. Vi hadde villsvinnakkerull med knust nøttefyll, og bulgur innrullet i kål. Det ble dessverre altfor tørt, og det føltes som at tungen klistret seg til ganen. Maten hadde derimot blitt utmerket hvis vi hadde blitt servert mer av den nydelige rødvinssausen som de dessverre var litt sparsomme på. Små oppmerksomheter fra kjøkkenet i form av diverse brød og hjemmelaget sjokoladekonfekt gjør at den likevel skårte høyt hos oss.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Malinenersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (237)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 237 anmeldelser

Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter

2/3 av oss var meget skuffet over både forrett og hovedrett. Beskrivelsen av måltider passer dårlig samt rett og slett vond smak på hovedrett. Dyr mat og meget syr vin. Flinke servitører som synkroniserer borddekkingen. På en så fin restaurant burde servitøren tilby ny rett når de ser at man ikke ut sjans til å spise opp. Finnes mange andre restauranter i gdansk som er meget bra og billigere.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Julie_travel123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, General Manager på Mercato Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2018
Google-oversetting

Kjære julierorvik,

Takk for at du har lagt til vurderinger om restauranten vår. Jeg er veldig lei meg for at du har dømt oss så lavt. Vi har en ny meny for en uke som får mange positive vurderinger. Vår kokk, Pawel Stawicki, er en av verdens ledende kokker, og han bryr seg om kvaliteten på oppvasken. På menyen har hver tallerken beskrevet ingredienser. Vi er også den eneste restauranten i Gdansk med et slikt utvalg av viner og andre alkoholer. 225 viner i menyen er valgt av sommelierne, og restauranten får den prestisjetunge Wine Spectator-prisen. Kanskje vinen ikke fikk smaken din, men denne oppfatningen er skadelig for oss.
Som du nevnte, er det mange gode restauranter i Gdansk - vi er enige med det. Men jeg må legge til at det ikke er noen som verdsatt som vår (la meg nevne her Gault & Millau-priser).
Jeg er veldig lei meg for at vi ikke har levd opp til dine forventninger. Jeg ønsker deg mange kulinariske opplevelser i fremtiden.

Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, General Manager


Dear julierorvik,

Thank you for adding reviews about our restaurant. I am very sorry that you have judged us so low. We have a new menu for a week which is getting a lot of positive reviews. Our chef, Pawel Stawicki, is one of the world's leading chefs and he cares about the quality of the dishes. In the menu, each dish has described ingredients. We are also the only restaurant in Gdansk with such a selection of wines and other alcohols. 225 wines in the menu are chosen by our sommeliers, and the restaurant gains the prestigious Wine Spectator awards. Maybe the wine did not get your taste, but this opinion is harmful to us.
As you mentioned, there are many good restaurants in Gdansk - we agree with that. But I must add that there is no one as appreciated as ours (let me mention here the Gault & Millau awards).
I am very sorry that we have not lived up to your expectations. I wish you many culinary experiences in the future.

Kind regards,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2017 via mobile enheter

For å være helt ærlig; vi har aldri opplevd noe så dårlig tidligere. Først spurte vi servitøren om gravide kunne spise alt på «Tasting Meny’en», noe de kunne, ifølge han. Det første vi fikk servert var tartar, noe som jeg unnlot å spise, da gravide helst ikke bør spise rått kjøtt! Videre fikk vi servert rett på rett, som etter vår smak ikke sto til forventningene når man bestiller en slik meny, på en slik restaurant. Det ble skuffelse etter skuffelse for vår del, og når til og med desserten ikke ga oss noen smaksopplevelse, vil vi ikke anbefale denne restauranten! Vi følte en og samme smak gikk igjen i alt, og den smaken var for oss ikke noe å anbefale videre! Alt i alt ble dette bare en komisk kveld, med servitører som gikk rundt med hvite hansker og serverte utrulig «pent» anrettet småretter, som for oss ikke smakte godt! I tillegg satt vi over to timer, da det tok utrulig lang tid imellom rettene! Håper virkelig dette var et engangstilfelle, og at vi var utrulig uheldig, for dette unner vi ingen andre! Vi vil aldri spise her igjen!

Dato for besøk: november 2017
Takk, K-Oestnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, Dyrektor generalny på Mercato Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2019
Google-oversetting

Kjære K-Oestnor,

takk for denne oppfatningen - tankene dine er svært viktige for oss, så vi tar det i betraktning. Hver dag prøver vi å gjøre våre gjester lykkelige. Jeg beklager at vi ikke har møtt dine forventninger. Som en Mercato ønsker vi å tilby våre gjester høyeste standard og servicenivå. Jeg håper du vil ikke miste tilliten til vårt merke.
Jeg ønsker deg mange vellykkede turer.

Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear K-Oestnor,

thank you for this opinion - your mind is very important to us, so we will take it into consideration. Every day, we try to make our Guests happy. I am sorry that we have not met your expectations. As a Mercato, we want to offer our Guests the highest standard and service level. I hope you will not lose the trust in our brand.
I wish you many successful trips.

Sincerely,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2017

Fin gourmetrestaurant med en høytidelig stemning. Hvite hansker og synkron servering fra servitørene ved levering av rettene, bare så synd at de ikke synkroniserer mat og drikke. Vi bestilte en fem retters meny med tilhørende vinpakke. Det tok svært lang tid mellom rettene og drikken som hørte med rettene ble servert altfor tidlig i forhold til når maten kom og var dermed enten drukket opp og/eller lunken når maten omsider kom. Pluss for å ha øl og konjakk i drikkepakken, men en øl på 2dl som blir servert en halvtime før retten den hører til kommer på bordet trekker veldig ned. Enten er dette et salgstriks for å få oss til å kjøpe mer drikke underveis eller så er det som vi tror veldig dårlig planlagt. Når man kjøper vinpakke til maten, forventer vi i det minste at denne drikken blir servert med maten. Maten i seg selv var god, men ikke fantastisk hvilket man forventer på en gourmetrestaurant til en relativt stiv pris for Polen å være. Alt i alt ikke helt fornøyd med totalinntrykket.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
4  Takk, ANRs5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Magdalena M, Dyrektor generalny på Mercato Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mai 2019
Google-oversetting

Kjære S P,

tusen takk for at du tok deg tid. Jeg beklager virkelig at våre tjenester ikke har oppfylt dine forventninger.
Tilbakemeldinger fra våre gjester er avgjørende for vårt oppdrag å være førstevalg av verdens reisende. Vær så snill og vær oppmerksom på at din mening også er videresendt til alle avdelinger, slik at vi kan fortsette å overvåke våre standarder for kontinuerlig å forbedre og overskride enda mer dag Om dagen våre standarder for kvalitet og service.

Vennlig hilsen,
Magdalena Mucha, daglig leder

Dear S P,

thank you so much for taking your time. I am really sorry that our services have not met your expectations.
Feedback from our guests is vitally important in our mission to be the first choice of the world’s travellers so please be informed that your opinion has also been forwarded to all departments so that we can continue to monitor our standards to continually improve and exceed even more day by day our standards of quality and service.

Sincerely,
Magdalena Mucha, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2017

Maten så og smakte helt fantastisk. Kokken/e kan tydeligvis det de holder på med. Dessverre blir opplevelsen rasert av en kelner som er udugelig, et lokale som egner seg bedre som en gymsal og manglende vedlikehold. Bestilte tasting menyen med vinpakke til. Her betalte vi(to personer) ca 230 Szloty ekstra for å få vin til maten. til første retten(av 5) fikk vi ren vodka. Så fikk vi to små vingalsse med henholdsvis noe rødt og noe hvitt. Mengden vin var langt under det som er vanlig på en restaurant. Når det er sagt, så var det samme kelneren som serverte oss tidligere på dagen hvor han også her ikke tømte hele innholdet av pilsen over i glasset. Tørst kelner? Om man ikke drakk opp vinen mellom rettene, ble jaggu vinglasset fjernet(!!). Som en liten bonus ble også maten fjernet mens vi spiste av den. Visste ikke om jeg skulle le eller gråte. Vi kom kl 21, som booket, men hele seansen bar preg av at kelneren ønsket å avslutte for kvelden. Maten ble presentert, kort og presist. Hadde man oppfølgingsspørsmål ut over hva som ble fortalt, var det ikke noe man fikk svar på. Kan Nevnte at døren inn til kjøkkenet knirket så høyt, og ofte, at vi som satt i lokalet ble kraftig forstyrret i måltidet og samtalene våre. Lokalet er upersonlig og for lyst. Litt dimming på lyset kunne muligens gjort det mere koselig. Vi har spist på flere gourmet restauranter rundt i europa, og denne restauranten hører ikke hjemme under kategorien gourmet. Aldri vært med på lignende behandling. Passer det ikke at gjestene kommer for å spise "sent", kan restauranten heller ikke ta i mot gjestene........ Kommer ALDRI, noengang tilbake! 1540 NKR rett ut vinduet!

Dato for besøk: mars 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jan D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Gd, Kierownik ds. PR på Mercato Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2017
Google-oversetting

Dear Jan D,

Thank you for taking the time to post your feedback.
We genuinely value and appreciate your feedback and apologise that your experience was less than perfect. Your review is highly valued and we welcome constructive feedback from all our guests in order to ensure we deliver the highest standard of service possible. Our restaurant is one of top 15 in Poland according to Gault & Millau guide. We are doing our best to meet our Guests expectations. This is also way we have developed wine selection to alcohol selection as a pairing to tasting menu. With deer tartar we serve the best Polish vodka Belvedere, and with a dessert Wedel chocolate unique liquor based on Chopin vodka. All 5 glasses from alcohol selection are tasting glasses (capacity of each glass is given in the menu).
I would be most grateful for any opportunity to restore your faith in Mercato restaurant and you will give us a Chance to prove that as well the food and the service are exceptional.

Kind regards,
Karolina Zajaczkowska
PR Specialist

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mercato Restaurant, så også på

Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 
Gdansk, Pomerania Province
Gdansk, Pomerania Province
 

Har du vært i Mercato Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din